U institucijama socijalne i dječije zaštite nema zaraženih koronavirusom

0
Sead Numanović

Javne ustanove dom starih u Risnu, Pljevljima i Bijelom Polju, licencirani dom Duga, Komanski most, centar Ljubović i Dječiji dom Mladost u Bijeloj za sada nemaju nijedno lice zaraženo virusom CoVID-19, kazao je predsjednik Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje Suad Numanović.

“Riječ je o institucijama koje zajedno imaju više stotina korisnika a sami podatak da među njima, kao ni među licima zaposlenim u ovim institucijama nema nijedne zaražene osobe govori o disciplini i tome da se preporuke NKT-a poštuju na najbolji mogući način”, naveo je Numanović.

Ističe da treba imati u vidu da dio korisnika ovih institucija spada u tzv. ranjivu grupu te je ovaj uspjeh samim tim još i veći.

“Izražavam nadu da će ostati tako i u narednim danima sve dok traje opasnost sa kojom smo suočeni a sve u cilju očuvanja zdravlja kako korisnika i zaposlenih u ovoj instituciji tako i njihovih najbližih sa kojima su u svakodnevnom kontaktu. Poštovani građani, slijedimo dobre primjere, čuvajući druge od sebe, čuvamo sami sebe i društvo u cjelini. Ostanimo doma”, naveo je Numanović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]