Policija preko Interpola potražuje 285 osoba

0

Crnogorski nadležni organi, prema podacima saopštenim iz Uprave policije, potražuju 285 osoba koje se nalaze u bazi podataka traženih osoba Interpola, piše Dan.

Tokom prošle godine uhapšena je 31 osoba po međunarodnim potjernicama raspisanih od strane inostranih NCB Interpola, od kojih su njih sedam članovi organizovanih kriminalnih grupa.

Po međunarodnim potjernicama raspisanim u Crnoj Gori, u inostranstvu su lišene slobode 33 osobe od kojih su njih 15, prema evidenciji policije, pripadnici organizovanih kriminalnih grupa.

Od ovog broja, kroz rad u 20 predmeta aktivnih ciljanih potraga, u inostranstvu je locirano i lišeno slobode devet osoba od kojih su osam članovi organizovanih kriminalnih grupa, dok je jedna osoba osuđena na 30 godina zatvora za krivično djelo teško ubistvo.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]