Radovi teku zadovoljavajućom dinamikom

9
radnici na trasi ne staju

Pavle Ječmenica

Pavle Ječmenica

Radovi na izgradnji kanalizacione mreže i distributivnog vodovodnog sistema na potezu Muo-Prčanj teku zadovoljavajućom dinamikom.

Izvođač je nastavio sa radovima na postavljaju kanalizacionih i vodovodnih cijevi trupom priobalnog puta od muljanske rive 150 metara prema Kotoru.

Posao napreduje, iako je izvođač trenutno na najtežem i najzahtjevnijem dijelu, gdje je put jako uzak, a rov poprilično dubok, kazao je za Skala radio inženjer Pavle Ječmenica u ime nadzora.

Na naše pitanje da li će parapeti, koji su i prije ovog posla bili u izuzetno lošem stanju, pola ih je u more, a na mnogim mjestima ostao je samo prvi red kamena, Ječmenica je odgovorio da će parapetni zidovi u potpunosti biti sanirani.

On je naglasio da izvođač ove radove izvodi sa visoko kvalitetnom opremom i prije svega se trude da ne dođe do novih oštećenja parapeta.

Ovaj posao je dio istog ugovora, kao onaj prošlogodišnji u Dobroti gdje su parapeti vraćeni i sanirani.

Ječmenica je podsjetio da će prema dinamičkom planu kojim teku radovi ovaj posao biti završen u roku, to jest do 15. juna.

9 KOMENTARI

  1. Evome,evo Adio Mare-alijas I?met Bamburu,sa i na… Peluzica -ulica bekica be be,gledam oćeš li isplutati ispred Gašparina na Muo!

    • E bas mi je milo da si se javio cika Jole….hehehe
      Ja mislio da si vec otisao da popijes onu kafu sa mojom .babom Milom,
      ali si jopet preteka komunisti.

      E vidim da si napokon shvatio, da nisam Ili.. Bije..c, nego I?met Bamburu hehehe
      Blago meni sa tobom, od danas pa do vijekaaaaa

      A nema te vise na nase bande?
      Pa mozes preko Tivta… i onako si branio “one”, da ne idu” onamo” hehehe

      Adio Mare!!!

      Adio baba Mile, doci ce cika Jole na tu kafu ne brini, samo je ti drzi podgrijanu, a ja cu mu na ka feniks doci, kad me vec lijepo zamolio,
      neka ne brine, moram mu ispuniti i tu zelju, mada, ko ce ici na Njeguse hehehe……… da me onaj kafedjija Kadija ne prepozna, okle sam stiga pa me iscera i ne da mi nista pricat, a ne daj Boze da mi zamjeri za one puskarnice na Bokeskim palacama……… okernutih prema Njegusima

  2. Neka i radi firma iz Srbije, kad iz Crne Gore nema ko oce, trenutno se jedino to i rabota. makar nece biti radova u jul mjesec, kao po nasem dobrom obicaju.
    Nego, mene interesuje jeli se hala u Rakite gotova, mislim, lijepo je vrijeme evo 5 dana…

    • Oli nijesi vidjela da,od kako je lijepo vrijeme tamo ima i po 4-5 radnika,samo nalazite mane a nidje pozitivnog komentara.Sramota.

      • 4-5? Opaaaaa, ima da bude gotovo do nedjelje (tamo neke).
        Izvinjavam se zaista, evo pjevacu dzabe na otvaranje :)))

  3. Ovo mora da radi “dobro” neka firma iz Sbije kad je sve dobro i Bokelju i Mihailovicu /Drazi/Draganu hehehe

    E samo im se tako moze ugoditi…Bravo Slavko napokon nesto pozitivno od ove dvojke

    Adio Mare!! Dje si Jole hehehe a zato te ne vidim vise kod Trojke?

    • Mozes zamisliti koliko su kvalitetniji i bolji od ostalih ako su dobili posao u Kotoru,dje je poznato da od favorizovanih firmi ne mozes dobiti posao da si Bog.
      Ali odje je trebalo nesto i napraviti pa se zato vjerovatno nijesu ni javljale na tender.Oni se samo prihvate rabote dje treba uzeti dobre pare sa malo rabote.

  4. Karampana drukče piše. i jedna od osuđujućih tačaka za krnja je baš ovaj put i parapeti.
    Pitam se jesu li oni koji pištu humoristički list karampanu pasali da vide a vidi se na Radio skala sve pa onda pisali. Jer ako im je falilo materijala za osudu i sve loše u Kotor imali su materijala i te kako. Ali neka ne zbore za ono što je dobro i što se konačno rabota poslijeje sto godina. Nego neće po sebi nego po drugima, zna se po kome i od koga je sve naručeno. Treba reći onako kako je , ni ja nijesam vjerovao ali evo sve se vidi i zbore da će biti gotovo na vrijeme.

  5. Nema puno da se pise i komentarise,poslove obavlja ova firma bez ijednoga prigo-
    vora.Alal im vjera!Tezak posao radi uzanog kolovoza,pa i pored toga ide se napred.
    Eh, da hoce i druge stvari ovakvom dinamikom da idu,dje bi nam kraj bio.
    Srda.can pozdrav

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].