50 godina rada Muzičke škole u Tivtu

0
Muzička škola u Tivtu

Pina Bubanja

Pina Bubanja

Za tivatsku Muzičku školu, 2014. je jubilarna godina, u kojoj proslavlja 50 godina svog rada i postojanja.

Ovi dani su rezervisani za seminarsku djelatnost.

U toku je seminar klavira kojeg vodi profesor Jurij Kot, sa kijevskog konzervatorija, zatim slijedi seminar saksofona pod vođstvom prof. Bojana Bukelića iz Beograda, a krajem februara je seminar trombona koji će održati prof. Aleksandar Benčić, sa Fakulteta muzičkih umjetnosti iz Beograda.

Seminarska aktivnost će se produžiti i tokom marta kada bi trebali da se održe i seminari klarineta i gitare, a u aprilu je u planu seminar flaute, kazala je za Skala radio Pina Bubanja, direktorica tivatske Muzičke škole.

Početak marta je vrijeme takmičenja Muzičkih škola.

Učenici tivatske Muzičke škole će učestvovati na međunarodnom takmičenju za duvače “Davorin Jenko” u Beogradu.

Nakon toga je državno takmičenje, koje će se održati u Herceg Novom i još jedno međunarodno takmičenje “Petar Konjović” za duvače u Beogradu, koje je od posebnog značaja za ovu školu, kazala je Bubanja.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]