Uskoro nastavak radova na sportskoj dvorani u Škaljarima

12
sportska hala čeka nastavak radova

Borislav Kašćelan

Borislav Kašćelan

Povodom nastavka radova na izgradnji sportske dvorane u Škaljarima danas je održan sastanak predstavnika investitora, izvođača radova i nadzora, saopštio je za Skala radio Borislav Kašćelan, direktor kotorskog Resursnog centra “dr Peruta Ivanović”.

Podsjećamo, nakon stečaja u građevinskom preduzeću “Lipa” koje je bilo dosadašnji izvođač radova, posao je dobio konzorcijum “Erlang” d.o.o. Nikšić; “Tangenta” d.o.o. Nikšić i “Eurozox” d.o.o. Danilovgrad.

Prema riječima Kašćelana, na sastanku su razriješene neke pojedinosti oko nastavka gradnje ovog objekta i sada su u toku aktivnosti oko izrade dijela krovne konstrukcije, limova i građevinske stolarije.

”Uporedo  se rade i zanatski poslovi, voda, struja, kanalizacija, a u toku ove sedmice predviđeno je postavljanje građevinske skele oko glavnih betonskih nosača u cilju pripremnih radova za montažu želičnih krovnih nosača kao i samog krova”, kazao je Kašćelan.

Takođe se rade i poslovi na termo tehnici.

Ponuđena cijena radova iznosi preko 3,4 miliona eura, a rok završetka radova je 18 mjeseci od dana uvođenja u posao.

S obzirom da je vrijednost nabavke prelazlazila iznos od 500.000 eura, nakon donošenja Odluke o izboru ponude, dokumentacija je dostavljena Državnoj komisiji za kontrolu postupka javnih nabavki na kontrolu postupka.

12 KOMENTARI

  1. …..tvojim stričevima(predratnim komunistima-kojima je Tito uzeo malo od imovine-niz Njegoševu džadu!) i njihovom ujaku-poznatom peška/uglavu ka mu sestrin unkuk -čistač od makine i ponta od Fjorda do ponte Špira Radulovića! Evo bora mi više od 20 lita obitelj -što malo ko u Škaljare?

  2. samo jos da objasnite ekonomsku opravdanost izgradnje hale na tom mjestu i ko ce da placa njeno odrzavanje ako se i zavrsi!!!

    • Jole je nadzorni organ a i podizvodjac radova pa njega pripitajte. Sve to njegovi rabotaju su sve nasijem parama.Veliki strucnjaci ka i uvjek !!!

      • Dano ako vaskrsnu Tito, Kardelj i Pepca a i Veljko Vlahovic pa da napravimo 25 maj dan mladosti na taj stadion a da pozovemo prijatelje iz Ševerne Koreje da nam pjevaju , a Jole da bude nosilac štafete u pionirsku maramu i kapu na glavu/praznu/ pa da je preda komu treba !!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].