NVO Crnogorski obraz: Abazović da natjera Dritana da uteče iz politike

0

Dritan, ili kako ga od milja zove njegova  Crna Gora, prvi državni mini pendrek Efendija, treba pod hitno da prestane da se bavi politikom. Nije to za njega, pokazao je hiljadu puta do sad. Jeftini imitator srbijanskog  tajnovidca Aca Srbina, napao je ljubitelja etničkog čišćenja ministra (ne)pravde kosovskog Leposavića samo zato što ovaj  ne smatra da je ubijanje na hiljade žitelja Srebrenice, uključujući i nejač, etničko čišćenje, saopštava NVO Crnogorski obraz.

Polu pendrek Efendija kaže za ovog apostolskog eksperta da mu zbog toga nije mjesto u Vladi. Oštro i odlučno Dritan saopšti međunarodnom faktoru da je na njihovoj liniji. Jeste da je s njihovog puta malo skrenuo, jer su ga popovi uzeli pod svoje, ali da nijesu, bio bi on onaj stari soko ili munja nebeska.

Ali Abazović ne bi bio Dritan da nešto ne pobrka. Dobro je što je verbalno išćerao Leposavića iz Vlade, ali nije dobro što je ostavio ostatak Vlade, pa i sebe samoga kao člana tog apostolskog kolektiviteta, koje je saopštenjem  podržalo kolegu ministra, nekadašnjeg popovskog pravnog zastupnika tokom litijašenja.

Njegov šef Šojić, pardon Krivokapić, koji je hrabar samo uz izvjesnu dozu nečega, vjeruje isto što i ministar mu, a to je da genocida u Srebrenici nije bilo, da je NATO neprijatelj Crne Gore i srpstva u celini, da nam je rusko-srpska staza jedini put u budućnost i da se moramo oduprijeti ovom zlu koje se niotkud stvori, ili drugim riječima Crnogorcima. I ostali apostoli isto misle. Dakle, Dritan ruši jednog jer mu smeta za međunarodni lažni prikaz njega samoga, a ostavlja druge iste, i sebe istoga, klerosvega i svačega, da krčmi novce crnogorske, uništava našu privredu, gasi kompanije, iscrpljuje zdravstveni sistem. Važno je da je našao Leposavića,  žrtvenog jarca, da u jednomislećoj držužini po pitanju Srebrenice plati ceh. Po onoj čuvenoj musketarskoj, ali pretvorene u vladajuću zakletvu, jedan za sve, a svi protiv jednoga.

Dritanova Božena, dama evropskijeh shvatanja, je još oštrija prema Leposaviću. Ona mu traži političku glavu jer je umislila da je ona zapadna civilizacija, pa da na to treba podsjetiti povremeno javnost. Zboravila je da upravo ona nije glasala da na dnevnom redu skupštinskog zasijedanja nedavno bude Rezolucija o Srebrenici. Njena ruka bi bila dovoljna da ovaj moralni čin zaokruži našu priču o tragičnoj zbilji koja se dogodila jednom nama bliskom narodu. Ali, ne. Da se ne zamjeri koalicionim snagama, popovskim ideolozima i tvorcima i njene pobjede. Činjenica je, nažalost, da je URA odavno postalo pomagalo klerofašizma čiji je zadatak da ruši i razgrađuje crnogorsku državu i njeno slobodarsko tkivo.

Zbog svega dokazanog, NVO Crnogorski obraz traži od Abazović da ne dira Leposavića već da smijeni goreka od njega, što će reći sebe samoga. To mu je zadnja šansa i potonja ura. Ako to uradi, možda će jednog dana u dalekoj budućnosti ipak postati čovjek.

Teško, ali možda moguće. Od mini pendrek Efendije zavisi ova maxi odluka.
Poitaj Dritane.
Vrijeme ti curi.

NVO Crnogorski obraz

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]