Administrativni odbor predložio skidanje imuniteta Medojeviću

0
sa sjednice Administrativnog odbora (arhiva)

Administrativni odbor Skupštine je na današnjoj sjednici jednoglasno predložio ukidanje poslaničkog imuniteta lideru Pokreta za promjene i funkcioneru DF-a Nebojši Medojeviću.

Sjednici su prisustvovali poslanici DF-a Andrija Mandić, Milan Knežević, Predrag Bulatović, Branko Radulović, Janko Vučinić i Strahinja Bulajić.

Na samom početku, jasno je bilo da su pripadnici DF-a došli sa ciljem kako bi spriječili izglasavanje prijedloga za ukidanje imuniteta Nebojši Medojeviću.

Kao što je uobičajno kada je ova struktura u pitanju, parlament je prije ličio na pobijesnjelu rulju nego na visoki dom, kakav je bio na početku crnogorskog parlamentarizma nakon raspada Jugoslavije. Pljuštale su uvrede iz bogatog arsenala pripadnika DF-a, a po običaju, prednjačili su Mandić i Radulović.

Oni su otvoreno prijetili svima koji se usude da predlože skidanje imuniteta, ali i državi Crnoj Gori.

Tako nešto, osim ove naše ne tgrpi ni jedna zemlja na svijetu.

Postupak ukidanja imuniteta lideru PzP-a pokrenut je na zahtjev glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, kako bi protiv Medojevića mogao da se pokrene krivični postupak i traži njegovo pritvaranje.

Na sjednici koja je bila više nego burna, za skidanje imuniteta Medojeviću glasali su svi članovi Odbora – Luiđ Škrelja iz DPS-a, Adrijan Vuksanović iz HGI, Marta Šćepanović (DPS), Milorad Vuletić (DPS), Branko Čavor (DPS), Bogdan Fatić (DPS), Ana Nikolić (DPS).

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].