Akademicima Vesni i Branku Vučkoviću uručeno priznanje indijskog Internacionalnog državnog javnog Univerzitet Manipura

2
sa svečanog uručenja priznanja

Internacionalni državni javni Univerzitet Manipura-Indija dodijelio je priznanje akademiku prof. dr Branku Vučkoviću, predsjedniku Osnovnog suda u Kotoru i predsjedniku Udruženja za krivično pravo i kriminalnu politiku Crne Gore i akademiku prof. dr Vesni Vučković, sudiji Vrhovnog suda Crne Gore, za doprinos razvoju međunarodne saradnje u oblasti nauke krivičnog prava.

akademik prof. dr Vesna Vučković prima visoko priznanje

Priznanja crnogorskim akademicima Vesni i Branku Vučkoviću uručio je rektor Internacionalnog državnog javnog Univerziteta Manipura-Indija, prof. dr Harikumar Pallathadka.

Svečanom uručenju su, izmedju ostalih, prisustvovali ministar prosvjete Manipura Radheshyam Singh Thokchom, rektor Evropskog univerziteta “Brčko Distrikt”, akademik prof. dr Nedeljko Stanković i akademik Snježana baronesa Rajačić, predsjednica Evropske akademije nauka Beograd.

akademik prof. dr Branko Vučković prima visoko priznanje

Svečanost dodjele priznanja našim akademicima i jednom broju uglednih naučnih radnika, profesora i akademika iz Srrbije, Bosne i Hercegovine, Austrije i Evropskoj akademiji nauka u Beogradu, je upriličena u vili Jelena na Dedinju-Beograd, u organizaciji Evropskog univerziteta “Brčko Distrikt” i Evropskog univertziteta “Kallos” Tuzla za doprinos razvoju nauke i medjunarodne saradnje.

U ime nagradjenih profesora i akademika zahvalila se akademik prof. dr Vesna Vučković.

Rukovodstvo Evropskog univerziteta “Brčko Distrikt” i Evropskog univerziteta “Kallos” Tuzla i akademik prof. dr Branko Vučković i akademik prof. dr Vesna Vučković su pozvani da posjete Internacionalni državni javni univerziteta Manipura-Indija.

2 KOMENTARI

  1. Čestitam na priznanju profesorima CG krivicnog prava od strane indijskog univerziteta.

    ps. Slavko, ne bih htio da budem licemeran ali u naslovu bi pored titule trebalo i da piše KADEMICIMA CANU..SANU..DANU…jer se ipak mora znati osnova titule zar ne?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].