Akademicima Vesni i Branku Vučkoviću zlatne plakete na Međunarodnom naučnom skupu u Novom Sadu

2
Zlatne plakete za akademike Vesnu i Branka Vučković

Akademik prof. dr Branko Vučković, predsjednik Osnovnog suda u Kotoru i predsjednik Udruženja za krivično pravo i kriminalnu politiku Crne Gore i akademik prof. dr Vesna Vučković, sudija Vrhovnog suda Crne Gore i profesor na Univerzitetu „Adriatik“ Bar, učestvovali su na nedavno održanom Međunarodnom naučnom skupu u Novom Sadu.

Skup je organizovao Pravni fakultet za privredu i pravosuđe Univerziteta Privredne akademije u ovom gradu na temu “Privrednopravni okvir i ekonomski razvoj država Jugoistočne Evrope“.

Branko i Vesna Vučković su učestvovali na naučnom skupu na poziv organizatora sa zajedničkim referatom „Krivično djelo pranje novca“.

Tom prilikom organizator je dodijelio zlatne plakete akademicima Branku Vučkoviću i Vesni Vučković za poseban doprinos razvoju nauke krivičnog prava koje je na plenarnom zasijedanju Vučkovićima uručio prof. dr Mirko Kulić, dekan ovog fakulteta.

Zlatne plakete za akademike Vesnu i Branka Vučković

Skup je bio izuzetno posjećen, a učestvovali su eminentni pravni stručnjaci stručnjaci iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Crne Gore, Ruske federacije, Kiparske Republike, Brčko Distrikta – Bosna i Hercegovina.

Akademici Branko i Vesna Vučković su, po zahtjevu organizatora, bili članovi Naučnog odbora skupa.

2 KOMENTARI

  1. Nova plaketa od bivšeg dekana Megatrenda je veliki doprinos CG krivicnom pravu….preporucujem knjigu Medojeviću možda nešto nauči jer je sigurno Katnić odmah nabavio…..

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]