Akcija Direkcije za izgradnju i uređenje Kotora, Komunalnog preduzeća i Službe zaštite i spašavanja

7

Zoran Mrdak

Opštinska Direkcija za uređenje i izgradnju Kotora ovih dana je završila popravke i zamjenu polomljenih iskrivljenih stubića duž glavne saobraćajnice u Kotoru, a sanirano je i nekoliko udarnih rupa na lokalnim i regionalnim putevima.

Danas je u dogovoru sa investitorom Živkovićem saniran i put prema naselju Pržice koji je bio vrlo riskantan i gotovo van upotrebe, kazao je za Skala radio Zoran Mrdak, vd direktora Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora.

Takođe je danas velika, zajednička akcija Direkcije, Komunalnog preduzeća i Službe zaštite i spašavanja, na uređenju puta i košenju visokog rastinja prema izletištu na  brdu Vrmac, sa namjerom da se u narednom periodu popravi ovaj put na zadovoljstvo građana i turista koji posjećuju Vrmac – pluća Kotora.

Direkcije je ovih dana radila na uklanjanju odrona na mostu u Šišićima, urađeni su premjeri za brzu sanaciju, a rade se i sitnije popravke pločnika u starom gradu onioliko koliko je to moguće u ovom trenutku, kada je turistička sezona u zenitu.

Mrdak je podsjetio da je ovih dana u toku javna rasprava povodom nacrta Programa rada i Programa uređenje prostora Direkcije za uređenje i izgrdanju Kotora za ovu godinu, uz uvažavanje ideja građana i njihove primjedbe, shodno mogućnostima i finansijskim sredstvima Direkcije do kraja ove godine.

7 KOMENTARI

  1. Ajde ako vi basta ovo objavite!?Najveća greska novog predsjednika je rehabilitacija ranijih kadrova koji su izgubili svojim činjenjem povjerenje naroda.Umjesto mladih,novih neukaljanih kadrova ,vratili ste dobro uhljebljene,situirane i spremne da opet uzmu dio kolača opštinskog budžeta.Zapamtite,za godinu će opstinska kasa kao Tivatska biti na nuli,a za plate će se dizat kredit.
    Zna urednik mnogo toga iz ranijeg perioda,nadam se da će budno pratiti kako se stvari kreću i javno objavljivati sve.Direkcija je trezor i banka opštine.Pukne li tu koja investicija,opština ide što bi rekli soto braco.
    Prvi korak je urađen ulaskom u preduzeće za pečišćavanje kanalizacije,koji je rupa bez dna,investicija bez perspektive i pozitivne projekcije.
    Godina leti brzo,sve se mjenja,a soldi se broje.Oprez,mnogi su potezali i remućali koliko su mogli na tuđ račun?Obogatili se ,osnovali sopstvene firme.Svi to znamo.Skala po skala,skalica,gotova nam je budžetska zalagaonica

  2. Bravooo tako se radi !!! A svaka cast za Sluzbu zastite i spasavanja !!!i napokon da se sredi pit na Vrmac tako i treba asfaltirat i prosirit !!!bravooo Zorane !!! Samo naprijed !!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]