Ako će ti biti lakše, zagrli me, zagrli me…

12
Andrija Pura Popović, Snežana Jonica i Andrija Lompar

Predizborna kampanja za parlamentarne izbore i lokalne u Kotoru, Budvi i Nikšiću ulazi u završnu fazu.

Opozicija i vlast ne štede jedni druge.

Svega ima na političkoj sceni, pa i neukusa, šunda, uvreda, kleveta i laži.

Čak i više nego što je to bilo na prethodnim izborima.

Da je Kotor nešto drugo, da je to grad koji je vjekovima pisao viševjersku i višenacionalnu toleranciju, grad čiji stanovnici, pa i politički suprostavljeni akteri u kampanji znaju jedni drugima da pruže ruku, a najbolje govori fotografija koju smo snimili ispred glavnih gradskih vrata, na ulaz u drevni Kotor, đe su svoje štandove sa programima i stranačkim rekvizitima, na prostoru ne većem od nekoliko stotina kvadrata postavile tri partije: Liberalna partija, SNP i SDP.

Kulturno i civilizovano, kako i priliči gradu svjetske kulturne i prirodne baštine, uz muziku sa štandova, razgovara se sa znatiželjnima i simpatizerima, ali i onima koje bi trebalo uvjeriti da su upravo oni ta partija kojoj trebaju dati svoj glas.

Ono što u drugim sredinama ne možemo sresti možemo u Kotoru.

Na fotografiji ministar Andrija Lompar, nosilac liste SDP-a u Kotoru zagrlio Snežanu Jonicu, poslanicu u crnogorskom parlamentu, koja je došla da podrži kampanju SNP-a dr Branko-Baćo Ivanović i Andrija Pura Popović, predsjednik Liberalne partije i nosilac liste na lokalnim izborima u Kotoru.

Neka se i u drugim sredinama ugledaju na Kotor i neka svi dostojanstveno traže svoje mjesto na političkom nebu Crne Gore.

Sve drugo je poraz za politiku koja to ne bude umjela da prepozna.

Andrija Lompar (SDP) i Andrija Pura Popović (LP)

12 KOMENTARI

  1. MIJONI- Lijepa razglednica iz Kotora.I poruka: ” AKO SMO LJUTI POLITIČKI PROTIVNICI, NIJESMO NEPRIJATELJI:” Ova poruka ima korjene u stihovima kola SV. TRIPUNA: ” RUKE RUKAMA PRUŽIMO, POKAŽIMO SVIMA OKOLO, DA JEDNE SMO MAJKE SINOVI”.

  2. Gospođa j.nica za jedno slovo ekavicu obožava posred Crne Gore. ja nuju ni malo. Čudo čini greška u jednom slovu….

  3. Slika zbori-slika tvori-slika opominje-ne igrajte se,jer pulitika nije ono,što je neko prestavlja da je “krivina”?Politika je vrlo ozbiljna nauka-ona ubija sve one koji ne shvate na vrijeme ,da su “krivene”samo oni što se pulitikom druže i koriste istu u lične svrhe-podešene nezaježljivosti bliznice?

    P.S.pitam moderatora-“fotoreportera” eli ova slika starija oliti mlađa od onoga Vidovoga “luštravanja”-pola od ove “slike”-na ovom istom Portalu (nauka tu “rabotu” zove lustracija-na liberalni način?) ?

  4. Zgodan Andrija L. 🙂 mogo bi i mene zagrlit s obzirom da svi ukucani glasamo za tebe 🙂 Srecnooo SDP i ostali.

  5. Zgodan Andrija 🙂 mogo bi i mene zagrlit s obzirom da svi ukucani glasamo za tebe :))) Srecni SDP i ostali.

  6. Evo da se jednom i ja složim sa vama. Ovo je za svaku pohvalu. Nadam se, ko god da pobjedi ( naravno vlast će biti post-koalicija), da će voditi računa o KOTORU i gradjanima, a ne o ličnim interesima i namiještanju pozicija neobrazovanim članovima. Valjda jednom shvate da ih biramo da vode računa o našem Kotoru i o unaprijedjenju života i standarda svih gradjana, a ne samo svojih članova! Očekujem da će SDP ovoga puta ući u vlast.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].