Ako Vlada ovako nastavi SNP povlači radikalan potez

0

Vladimir Joković

Miraš Dušević

Ako Vlada Crne Gore ne promijeni odnos prema Socijalističkoj narodnoj partiji, bićemo prinuđeni da povučemo radikalan potez, kazao je za CdM lider te partije Vladimir Joković.

Iako Joković nije želio baš eksplicitno da kaže, jasno je naslutiti da to znači da bi SNP mogao da otkaže podršku Vladi Zdravka Krivokapića.

Ono što je Joković jasno kazao u izjavi za CdM je sljedeće: “Ako SNP ne treba ovoj Vladi, onda ni ova Vlada ne treba SNP-u”.

U SNP-u, prema saznanjima CdM-a, politički ključa jer su nezadovoljni odnosom Vlade prema toj partiji. Ima i onih koji su željeli da se povjerenje ovoj Vladi otkaže odmah.

I sam Joković potvrđuje da vlada ogromna nervoza u partiji.

Poručuje da je smjena v.d. direktora Uprave prihoda i carina nepotreban potez onih koji su o tome odlučivali, a hvalili su rad Aleksandra Damjanovića.

“Ogromna je nervoza u partiji zbog odnosa Vlade prema nama. Ako to ne isprave povući ćemo radikalne poteze. Čekamo da vidimo šta će se desiti sa rekonstrukcijom Vlade, nakon čega ćemo sve znati precizno i kakvu su našu dalji koraci”, kazao je Joković za CdM.

U partiji Vladimira Jokovića vlada nezadovoljstvo još od smjene Vasilija Laloševića sa mjesta v.d. direktora Uprave za sport i mlade.

Joković je već tada iskazao nezadovoljstvo učinjenim i poručio da ministarka Vesna Bratić više nema podršku SNP-a.

“Odbacujemo sve podle napade na SNP i Laloševića. Ako je napravio prekršaj neka odgovara… Ovo je prvi put u 24 godine napad na nekoga i SNP da je nečasno radio”, rekao je nakon smjene Laloševića Joković.

On je već tada Krivokapiću je poručio da su “svi Vasko Lalošević” i da ne dozvoljavaju da se kalja ime SNP-a.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.