Aktivisti Crvenog krsta u Kotoru na djelu

0

Ilko Marović

Ilko Marović

U nedjelji Crvenog krsta, Opštinska organizacija iz Kotora imala je brojne  aktivnosti, počev od uspješne sabirne humanitarne akcije pod nazivom “Vaše malo-nekome dosta” u kojoj je oko 50 volontera sakupljalo hranu za najugroženije stanovništvo, podsjetio je za Skala radio Ilko Marović, sekretar opštinske organizacije Crvenog krsta.

On se zahvalio svim volonterima i trgovačkim lancima u kojima se odvijala ova akcija, a posebno građanima na priloženoj pomoći.

Takođe su aktivisti Crvenog krsta posjetili risanski Dom starih, Psihijatrijsku bolnicu u Dobroti,vrtiće i škole kotorske opštine u kojima su pripremali učenike za tekmičenje iz  prve pomoći koje će se održati u subotu 16. maja.

Pripremaju se i prigodni paketići za novorođene bebe u kotorskom porodilištu.

Na opštinskom prvenstvu u prvoj pomoći sjutra će učestvovati osam ekipa, četiri pionirske i četiri omladinske, kazao je Marović vjerujući da će biti žestoka borba  jer su ekipe dobro pripremljene.

Marović je najavio i izbornu Skupštinu Kluba dobrovoljnih davalaca krvi koja će se održati u utorak 19. maja u 18 sati u prostorijama Crvenog krsta u Škaljarima.

On poziva sve bivše,  sadašnje i buduće davaoce krvi da prisustvuju Skupštini i izaberu novo rukovodstvo kako bi Kotor i dalje bio jedna od najboljih opština u Crnoj Gori u dobrovoljnom davanju krvi.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]