Aleksandar Damjanović vršilac dužnosti direktora Uprave prihoda

0
Aleksandar Damjanović

Vlada Crne Gore je na današnjoj sjednici imenovala bivšeg poslanika Aleksandra Damjanovića za vršioca dužnosti direktora Uprave prihoda, potvrđeno je CdM-u u Vladi.

Nova izvršna vlast je raniju Poresku i Upravu za igre na sreću integrisala u Upravu prihoda.

Damjanović je u periodu od 2007. do 2020. godine bio poslanik u Skupštini Crne Gore, bio je i predsjednik skupštinskog odbora za ekonomiju, finansije i budžet.

Damjanović je rođen 22. decembra 1969.

Završio je Ekonomski fakultet u Podgorici  sa prosječnom ocjenom 9,29.

Magistrirao je 1996. godine na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Od 1992. do 1994. bio je savjetnik za finansijski sistem i kreditnu podršku privredi u Ministarstvo finansija Vlade Republike Crne Gore.

A od 1995. do 2002.  radio je u Saveznom deviznom inspektoratu – Odjeljenje u Podgorici, na poslovima samostalnog deviznog inspektora u kontroli.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]