Aleksandar Stjepčević: Nadam se da su građani Kotora i gosti bezbijedni

10
predsjedenik Opštine Kotor Aleksandar-Stjepčević

Aleksandar Stjepčević

audio: Aleksandar Stjepčević

Najnovija hapšenja u Kotoru su rezultat rada i aktivnosti svih nadležnih državnih organa i niko nije jači od države, smatra Aleksandar Stjepčević predsjednik opštine Kotor.

Po njegovom mišljenju svi nadležni državni organi će i dalje raditi svoj posao u najvećoj mogućoj mjeri, kako bi se stalo na kraj mafiji i svim ovim nemilim događajima u Kotoru, kazao je Stjepčević za Skala radio.

Na pitanje koliko su u ovom trenutku sigurni građani i gosti Kotora, Stjepčević je odgovorio da on ne može procijeniti koliko građani mogu biti sigurni i na to pitanje treba da odgovori neko od profesionalaca.

“Ja se nadam da su svi građani Kotora i gosti potpuno bezbijedni i želim da tako bude”, poručio je on.

Na našu konstataciju da su na red došli i policajci umiješani u mafijaške poslove, Stjepčević je kazao da svako ko radi nečasne radnje u kojoj kog službi bio nije nedodirljiv i svako nosi odgovornost za svoje postupke.

10 KOMENTARI

 1. a jado da imaš išta uglavu pokrio bi se ušima a ne davao takve izjave.bolje muči jer te niko ne pita ništa niti se ti pitaš za išta

 2. Normalno da se presjednik nada da su bezbjedni ljudi i turisti, on vjerovatno misli zbog toga jer je dozvolio da se u Kotoru formira Балканска козачка војска . Čudi me da nije objavljeno da ih je primio, jer ipak u gradu gdje se formiraju vojne jedinice balkana, primjereno je da ih primi makar Presjednik grada , ako ne i Crnogorski vojni predstavnici. Sad nam je lako kad imamo njih, znamo makar ko će nas branit od crnogorske vojske ako bude trebat, od momenta kad se ona stavi pod NATO komandu. Oni će biti dobri, izvodit će diverzantske akcije odmah po dolasku NATO a , pa će nato morat da bega.

 3. “Bolna leži, a nas vara nada,
  ozdraviće, ozdraviće mlada.
  Naša nada sen praznoga sena…” (J.J.Zmaj – ĐULIĆI UVEOCI)

  • Građani ga pritiskau a uradio bi on i mlogo više za vaš klan. Znaš i sam da su građani formirali svoj klan.

 4. Ima li ovaj Samardžić imovinski karton? Koja kola vozi? Gdje ide na zimovanje, gdje ljetuje? Koliko novca troši, van one siće koje regularno zarađuje? Sve bi to neko morao da snimi. A iznad svega, iako izgleda beznačajno, da li su mu registrovani privatni automobili koje vozi on i njegova familija? Sve su ovo pitanja koja interesuju pučanstvo, osim šture vijesti da je neki policijski inspektor uhapšen zbog sumnje da je dio organizovanog kriminala.

 5. “Kad Policija eliminiše kriminalce iz svojih vlastitih
  redova, tada će kriminala na opštem
  nivou deset puta biti manje”.

 6. …mafiji može stati u kraj-njeni ktitori…pod uslovom da se u boga ne uzdamo…nego u državu koju treba dovesti pod stečaj i krenuti od početka….! I za kraj-kako se zove lice-persona koja brine o kadrovskoj politici u Ministarstvu milicije i njenu Radnu jedinicu-Upravu milicije….? Riba s’repa(guzice) bazdi-s’glave se čisti…?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].