Aleksandra Skvarta – Pričaj mi o njemu

0

U izdanju Udruženja Crnogoraca srbije ,,Krstaš“ Lovćenac i Udruženja Italija-Crna Gora ,,Kraljica Jelena“ Peruđa objavljen je roman mlade italijanske spisateljice Aleksandre Skvarte ,,Pričaj mi o njemu“.

Roman štampan u bilingvalnom konceptu, na crnogorskom i italijanskom jeziku, započeta kao priča o jednoj osobi-Stevu Đonoviću, partizanu i heroju, pretvara se u hronologiju jedne porodice, njenog ugleda i nesretne sudbine.

Žanrovski svrstan kao kratki roman, djelo Aleksandre Skvarte ujedno je i istorija, hronologija, saga jedne porodice i jednog vremena, ali i dnevnik, ispovijest i biografija osobe koja nam se direktno obraća i dopušta nam da uđemo u najintimnije djelove njegovog svijeta, zapisaće o ovoj posve zanimljivoj knjizi, urednik izdanja Nenad Stevović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]