Ambasadorka Republike Kipar u posjeti Kotoru

0
sa prijema

Gradonačelnica Kotora Marija Ćatović primila je danas Nafsiku Krousti, ambasadorku Republike Kipar na nerezidentnoj osnovi, koja je boravila u zvaničnoj posjeti Kotoru.

Gradonačelnica Ćatović je ambasadorku upoznala sa brojnim aktivnostima koje Opština Kotor ima na polju međunarodne saradnje, posebno kada su u pitanju partnerski odnosi sa velikim brojem gradova u Evropi i svijetu.

Kiparska ambasadorka je kazala da je upoznata sa impozantnom istorijom, kulturom i tradicijom Kotora, kao i razvojem turizma.

Posebno je bila zainteresovana za razvoj turizma grada koji svake godine posjećuje sve veći broj gostiju.

Marija Ćatović je visoku gošću upoznala sa izgradnjom lifta do tvrđave Sv. Ivan, čime će stvoriti svi preduslovi da se na pomenutoj lokaciji, kao i na prostoru kotorskih bedema, maksimalno poboljša i valorizuje turistička ponuda.

Ambasadorka Kipra je kazala da bi bilo dobro da jedan ovakav grad ima brojne luksuzne hotele manjeg smještajnog kapaciteta.

Takođe je pokazala posebno interesovanje za humanitarne projekte i mogućnost većeg angažmana na tom polju.

Kiparska ambasadorka je obišla Perast čime je završila višednevnu radnu posjetu Crnoj Gori

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].