Američka ambasadorka Sue K. Brown kod gradonačelnice Kotora Marije Ćatović

0
Ambasadorka SAD kod kotorske gradonačelnice Marije Ćatović

Gradonačelnica Kotora Marija Maja Ćatović priredila je prijem za ambasadorku Sjedinjenih Američkih Država Sue K. Brown koja je posjetila Kotor u pratnji svojih saradnika i predstavnika USAID-a.

Ambasadorka Brown izrazila je veliko zadovoljstvo uspješno uspostavljenom saradnjom između Kotora i američkog grada Santa Barbare, rekavši da je posebno ponosna na uspjeh kulinarske akademije Gorana Milića.

Taj projekat se već nekoliko godina uspješno realizuje sa štićenicima kotorskog Zavoda za rehabilitaciju i obrazovanje lica sa poremećajem sluha i govora, koji je ambasadorka SAD posjetila neposredno prije sastanka u Opštini Kotor.

Gradonačelnica Ćatović informisala je ambasadorku Brown o razvojnim prioritetima Kotora i naporima lokalne samouprave u očuvanju univerzalnih vrijednosti grada pod pokroviteljstvom UNESCO-a, kao i značajnim aktivnostima koje Opština sprovodi u oblasti međunarodne saradnje i jačanja partnerstava.

Ćatovićeva je informisala visoku gošću o predstojećoj posjeti gradonačelnice Santa Barbare Helen Schneider koja će sa delegacijom boraviti u našem gradu.

Ambasadorka SAD čestitala je gradonačelnici Ćatović na posvećenosti gradske uprave održivom integrisanom razvoju grada, izražavajući nadu za nastavkom dosadašnjih prijateljskih odnosa i saradnje na partnerskoj osnovi.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].