Andrija Mandić se vratio u Podgoricu i poručio: Neka se Katnić samouhapsi

3
Andrija Mandić (foto: Vedran Ilić)

Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić kojeg Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije koja je pokušala teroristički napad na dan održavanja parlamentarnih izbora 16. oktobra prošle godine, večeras je stigao iz Beograda u Podgoricu.

Osim partijskih drugova, na aerodromu u Golubovcima sačekale su ga i novinarske ekipe koje je zanimalo da li će se opirati eventualnom hapšenju.

“Neka se Milivoje Katnić samouhapsi”, rekao je Mandić.

On tvrdi da je zahtjev Katnića o njegovom i hapšenju Milana Kneževića dokaz da je, kako kaže, predsjednik DPS-a Milo Đukanović izgubio kompas.

“On ima nekoliko poslušnika, a sve je ovo igra da se zaplaši DF i da nas povežu sa kriminalnim radnjama koje ne postoje. Oni gube Nikšić, zato se sve ovo dešava”, rekao je Mandić.

Večeras se očekuje sjednica Predsjedništva DF-a na kojoj bi trebalo da bude odlučeno što su naredni koraci ovoga saveza.

Ranije danas, Administrativni odbor Skupštine podržao je oduzimanje imuniteta Mandiću i Kneževiću. Ukoliko to potvrdi plenum na sjednici koja se održava u srijedu, stiču se uslovi za njihovo hapšenje.

A Nebojša Medojević je ranije danas kazao da lider DPS-a Milo Đukanović stoji iza svega, da on izaziva rat na Balkanu, te da nasilje može da bude odgovor opozicije.

CDM

3 KOMENTARI

  1. …juče napuštio-čitaj pobegao u MAJKU Srbiju-a sinoć se Šime vratia u MAĆEHU svoju…predaka MAJKU Crnu Goru..? Čudna putovanja-na ove poslaničke besparice-nemaštinu-lažavine-lupeštinu-liši onega ća je za nebo plavo svezano-niđe tako ka iz nad Crne Gore! A,kakvo bi teke bilo da joj ne bijaše genocidnih Petrovića Njegoša osobito Vladike Rada i njegova mrzosvakojega “Gorskoga Vijenca”?..E,ma da je brijeme IB-a, što bi bilo kad bi bilo..kad se u zatvor odilo samo zato radi “ljubavi za majkom Rusijom” ? Jedan patriota iz Mula-radia je u Fabriku namještaja(derektor) “Mašo Brguljan”-i obećavao je radničkoj klasi->(ka ovoj današnjoj što siju obećanja-iluzije naši poznati iluzionisti- svjeckog glasa)<-da će se na badelje kalemiti ljijani i božuri-a na troskot šenica…e bo? ..I da znate,nije pasao u zatvor radi ljiljana i božura-nego radi troskota i šenice..koju je u majku Rusiju kalemio Mičurin-koji bijaše u tom bremenu "persona non grata"-u našu milu domovinu-od Vardara do Triglava…majku našu Ćinu Gou? Zato dragi vi-čuvajmo se Rusa i njihovih opakih nauma-od kojijeh se nigda u povijesti nijesmo lišvali-brez jedno 1989-kad su "tamo oni" Rusi prije nas pali na prednje noge-radi Nobelove nagrade za mir(Gorbačov)-za ciglije meleon i sto iljada dolora(1.100.000 $)-kad nas je Gospod Bog "iskreno pogleda" zahvaljujući,prije svijeg,našoj zapanoševernoj braći…koja je jopet tu pored nas-da nas brani i odbrani od nasrtaja Rusa i Čečena-koji cukaju NEPOZVANI na ševeroistočna vrata (ljesu) naše domovine?! ZATO I RADI TOGA..neka vam ŠUTRAŠNJI -DAN 15.O2.2017.-ko slavio i ko ne slavio donese svjetlost i radost u vašim domovina-SLAVEĆI ROĐENDANE ILI DRŽAVNOST DOMOVINE(mali rođendani)…UZ PJESMU "MI SMO NJEGOVI ON JE NAŠ-ONA JE NAŠA JEDINA DOMOVINA…POĐE KAD JOJ ZABORAVIM IME-JER SAM ZALJUBLJIVE PRIJERODE-POČESTO MIJENJAM LJUBAVNICE..ZARAD OSOBENE GU…?!

  2. Vlast mora da bude smjenjiva ! Ništa ne valja kad puste korjenje iz svojih fotelja do dna zgrada u kojima ,,umuju” !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]