Apel okupiranom Cetinju

9

Sreten Vujović

Piše: Sreten VujovićOd dana kada je  policija Crne Gore pod komandom Alaksandra Vučića i Aleksanra Vulina a  posredstvom, marionetske gostujuće vlade  zavela neviđeni teror nad građanima ove države, Cetinje je uhapšeno!

Brojna vozila Dritanove i Sekulićeve policije svakodnevno krstare Cetinjem i pokušavaju ućerati strah građanima ovoga grada.

Cetinjani nijesu nikada imali problema sa Čabrom, Lakijem, Darkom, Mandom i drugim cetinjskim policajcima, kojima nije trebalo praviti bilo kakvu policijsku intervenciju, najčešće je sve rješavano u dogovoru sa Cetinjanima!

Pozivam sve Cetinjane koji su osuđeni zbog  legalnog otpora bezvlašću da odbiju platiti kazne i da ih zamijene  zatvorskom kaznom.

Kako je  cijelo Cetinje uhapšeno od dana protesta i terora policije u interesu „srpskog sveta“ očekujem od ove kvislinške vlade da  anulira novčane kazne građanima ovog ponosnog grada!

Ako se, pak, tako ne desi, vidimo se u Spužu, jer svejedno je hoćemo li robijati na Cetinju ili u ZIKS-u!

Pozivam takođe pripadnike MUP-a da ne stvaraju sebi neprijatelje od stanovnika Cetinja. Neka se  śete samo  devedesetih godina, kada su građani ovoga grada stali uz njih da ih zaštite od zloglasnog 7. bataljona i drugih paravojnih formacija,  koje  danas  oni štite o trošku građana ove države!

Obavještavam javnost da ću lično pokrenuti peticiju da se Dritan Abazdović i Sergej Sekulović proglase nepoželjnim osobama u  Prijestonici!

9 KOMENTARI

  1. Prema Cetinjanima i ostalim Crnogorcima se sprovodi svojevrstan aparthejd od aktuelne vlasti i tzv. srpskog svijeta !

  2. Sretene hrabrih nema koliko misliš.
    Cetinje jeste GRAD HEROJ!
    SJAJAN TI JE APEL.
    Vjerujem da ti ga ima ko čut i po njemu postpupit.
    Cetinjanima barem odvažnosti ne fali.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.