Aprcović: Izvođač radova će plaćati penale za svaki dan prekoračenja

13
Fotografija je autorsko djelo PR Opštine Kotor Tamare Crepulja. Ona je nazvala Skala radio i ukazala nam na grešku jer je nijesmo potpisali a ona, kako je rekla, ide sa predsjednikom i fotografiše. Izvinjavamo se PR Crepulji. Mislili smo da je fotografija vlasništvo opštine i da je važno da javnost bude obaviještena kako napreduju radovi na bazenu. Napravili smo grešku. Nastojaćemo da se ona više ne ponovi i da ubuduće objavljujemo fotografije čiji smo autori

Željko Aprcović

Radove na rekonstrukciji zimskog bazena u Kotoru usporava nedostatak radne snage.

Od 15. marta, za kada je po ugovoru trebao biti završen ovaj objekat, izvođač će plaćati penale, što će, vjeruje Željko Aprcović, predsjednik opštine Kotor, natjerati izvođača da posao dinamizira i privodi kraju.

U posljednih mjesec Aprcović je, kako je izjavio za Skala radio, intenzivirao odlaske na zatvoreni bazen kako bi propratio završne radove, ali nije zadovoljan dinamikom posla.

Međutim, juče (četvrtak 20.02), poslije razgovora sa direktorom Uprave javnih radova CG, Aprcović je dobio uvjeravanja da radovi teku planiranom dinamikom i da se već narednih dana može očekivati zastakljivanje bazena kako bi se stvorili neophodni preduslovi da krenu radovi na vanjskoj fasadi i preostali zanatski radovi u samom bazenu.

Takođe su iz Uprave javnih radova CG  zatražili od Vaterpolo kluba „Primorac“ da daju svoje sugestije vezane za isporuku i ugradnju opreme, a tiče se semafora i pruga za plivanje.

U komunikaciji sa direktorom VK „Primorac“ Draganom Samardžićem je potvrđeno predsjedniku opštine da su oni predočili izvođaču radova i investitoru opremu koja treba da se ugradi u bazen.

Termotehnika je u završnoj fazi, a predstoji izrada gipsanih površina na plafonu bazena.

Kotorski predsjednik je takođe dobio uvjeravanja od investitora i izvođača radova da je oprema, koja se tiče buduće teretane, već naručena i očekuje se njena isporuka.

Aprcović vjeruje da će se vrlo brzo okončati radovi na bazenu iako, kako je ponovio, nije zadovoljan dinamikom.

Na naše pitanje koji je razlog odugovlačenja ovog posla, da li su to sredstva ili nešto drugo, Aprcović je odgovorio da je nezadovoljan zato što se neće ispuniti njegovo javno saopšteno obećanje da će 15. mart biti dan kada će bazen biti pušten u funkciju.

Očigledno, nedostatak radne snage i nemogućnost njihove adekvatne angažovanosti, ne samo na ovom nego i na mnogim objektima koji se rade na nivou Crne Gore je prepreka je za izvođača radova, koja usporava radove, odgovorio je Aprcović.

On je istakao da će se od 15. marta, kada bazen treba biti u funkciji, shodno ugovorenim obavezama između izvođača radova i investitora, izvođač plaćati penale.

I na ovaj način izvođač radova će biti prinuđen da ubrza posao.

S obzirom da se bliži kraj takmičarske sezone u regionalnoj vaterpolo ligi, Aprcović smatra  da će za iduću sezonu vaterolo bazen biti u punoj funkciji, kako bi se omogućilo vaterpolistima i Primorca i Cattara da napreduju i ostvaruju bolje sportske rezultate.

13 KOMENTARI

 1. PR
  Ko je ovu doveo ?
  Ako nije zezanje radi karnevalskih dana i zezanja,ovu osobu treba smijeniti odmah i sad.
  Umjesto da PR šalje slike i to koliko vam god treba ona traži potpis itd.
  Čitav grad se sprda.

 2. Hoćemo Jokica nazad….uspio da blokira nastavak gradjenja u Kostajnicu…upravnu sud jos ne donosi presudu o nelegalnoj smjeni sa vlasti…a garantujem da će morati usvojiti žalbu što bi bilo dovoljno da svi iz danasnje vlasti napuste politiku ako imaju stida……

  • Ljuta ne smrdi, utulio si i Ti i Jokić i
   cijeli korpus koji vonja na avetluk, bezobraznost, bezakonje i pljačku.
   Nemate ni kredibilitet u Kotoru.
   Idi navigavat, utopi ankoru pred Mississippi i ćuti !

 3. Slavko,nisi mi miljenik,al si lijepo oprao ovu crepulju i zato bih te poljubila u te buckaste obrascice

 4. Kad će bazen biti završen?
  Umjesto konkretnoga odgovora PR se žali na sliku o da je nisu potpisi?
  Ima li ovoga iđe?

 5. Da se na Skalu pozove licno PR Crepulja i da donese selfi fotografije iz Maximusa sa svih koncerata gdje je prisustvovala, sa stajlingom koji je korisila tokom tih gostovanja, da bi se slike zastitile od mogucih zloupotreba.

 6. Haaaaaaaaaaaa
  Mozda ce vas pi ar opstine tuzit za sliku.
  Dobro ste na vrijeme molili da vi oproste.
  Skala-neprevaziđeni ste.

 7. Po svojoj prilici ni ti neces tu biti 15 marca pa ti je svejedno sto pricas i obecavas i sto se vadis na nekakve penale. Ima li te idje a da nisi upeljan u lazna obecanja.

 8. …”izvođač će morati plaćati penale”…? Sve po taman-ka ona športska ALA-ZJALA u ŠPADOLU_Na žalost-ali, prešednik zaboravi da nas obavijesti-od koje godine će “penali da se pucaju-brane”? Gore ni slova o toj “sudbonosnoj godini”? Eli prije eli potla nastupajućih izbora-ako gi ovi “lItavci ne Litajući prijenake ne …oburdaju…?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]