Aprcović nezadovoljen dinamikom izvođenja radova na bazenu u Škaljarima

13
Aprcović prilikom prošlog obilaska bazena u Škaljarima

Predsjednik kotorske Opštine Željko Aprcović  obišao je danas gradilište na zatvorenom bazenu “Nikša Bućin” u Škaljarima i susreo se sa inž. Barbarom Pilastro Delević.  Ona ga je upoznala sa  rezultatima sastanka koji je u jutarnjim satima organizovan sa predstavnicima investitora iz  Podgorice, kao i da   su u toku završni betonski radovi na bezenu.
Predsjednik Aprcović je izrazio nezadovoljstvo dinamikom radova kao i malim brojem neposrednih izvršilaca.

Kotorski predsjednik je upoznat sa činjenicom da se određena vrsta radova ne može izvoditi jer se, prema navodima predstavnice izvođača radova, čekaju neophodne saglasnosti iz Uprave javnih radova Crne Gore. Radi se o zamjeni jer bi se, postavljuanjem onih projektom predviđenih, dovelo do gubitka dozvoljene dubine bazena.

Predsjednik se interesovao koji su razlozi doveli do usporavanja izvođenja radova na bazenu. Saopšteno mu je da je to zbog čekanja saglosnost za novu ponudu I demontažu djelova koji se ne mogu iskoristiti jer se nalaze u lošem stanju.

Aprcović je podsjetio da je prilikom prethodnog obilaska radova na bazenu imao uvjeravanja da će izvođač  radova izaći sa konačnom informacijom kada će bazen biti u funkciji. Insistirao je da izvođač radova do kraja sedmice sa investitorom utvrdi dinamiku završetka radova kako bi svi zainteresovani korisnici bazena imali mogućnost da planiraju svoje aktivnosti.
Predsjednik je kazao da se ugovorene obaveze moraju poštovati i saopštio da će o dinamici izvođenja radova obavijestiti Vladu Crne Gore.

13 KOMENTARI

 1. Bravo Zeljko!
  Tako se to radi, dosta je bilo sad ocu sad necu, pa da mal9 picinem!
  “Finili su Mare bali”
  Udari ritam i po sluzbenicima lokalne samouprave, kasnjenje na piosao, nenosenje uniformi, sjedanje po kafanama, fejsbucenje po vas bijeli dan, i jos doata toga
  Upregni radnike a neradnike aupaken!

  • A kad se ono bazen pocceo renovirati odnosno od kad nije bio za upotrebu….ko je tada bio na vlasti u Kotoru….Jokic je jos bio u gimnaziju pa nadjite nekog drugog da vam je kriv 👾🦗🦗🦗🦗🦗 zbog vaše nesposobnosti da bilo sto kvalitetno uradite…

     • Kako nije Ljuta, odavno je bija kalfa. Ima i ona ograda što ju je kova, saćuvana !
      Hobi mu je bija rad na drebangu
      potla revolucije, a takve poput Tebe je meća na glodalicu.
      Svi su revidirali i postali vatreni
      Titovci !
      Srkaš li onu supu iz boce Ljuta ?
      Jesi li smanjio drobinu?
      Evo Te ka’ u Mala Florami !

   • A vala je imao vremena da izadje iz gimnazije i ucini nesto! Jedino sto je radio je potpaljivanje sake jada oko njega! Dajte budimo realni-ako ne volite nekoga,ma i ne morate-ali dajte sansu ili sacekajte pa onda sa laznih profila visite po nalozima i portalima da biste komentarisali. Kako Jokicu tako i njegovim istomisljenicima,plan i program se svodio na ogovaranje DPS-a! Nema price sto je ko radio i kako,nego pokazi sto ti mozes! Jokic je pokazao da ima smisla da okiti grad solidno za praznike i kupi semafor!

    • Jokic je nazalost po želji Becica i vrha demokrata prihvatio da sa starim “vampirima” iz SDP i dugim pokuša da nešto pokrene.. .nažalost podcijenili su razne 🐐🐐🐐i Brune koju nicim ne mogu kupiti oni iz DPS biblijske pohare 👾🦗🦗🦗🦗 .. nije mogao uspeti ….
     Mlad je i sreća sto je naučio sto je Kotor i kotorska [email protected]

 2. Bravo Željko, neka barem prekreče ono grafitno ruglo Beštija sa zubarevog zida.
  Bar se to do sada već moglo uraditi, i
  ne dozvoliti više da se škrabaju grafiti
  ok9 bazena sa ksenofobnim znakovima/ porukama prema rivalu iz
  Herceg Novog-a !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]