Aprcović primio dječaka koji je pomagao u održavanju čistoće

8
gradonačelnik Kotora Željko Aprcović sa porodicom Ibraimi

Predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović, primio je danas porodicu Ibraimi na čiju životnu priču nije ostao imun. Podsjećanja radi, nedavno je na društvenim mrežama kružila slika osmogodišnjeg dječaka Velije koji je gurao korpu za otpatke i na taj način pomagao svojoj babi u održavanju čistoće na autobuskoj stanici u Kotoru.

Veliju, kao i njegovog šestogodišnjeg brata Aldijana i devetogodišnju sestru Dželjanu, ostavila je majka i podižu ih otac i baba.

“Naš mali veliki sugrađanin je oduševio sve. Kao što znate, predstavnici Opštine Kotor su odmah pronašli marljivog dječaka. Tada vam je rečeno da ćete biti primljeni u moj kabinet da bismo razmotrili vašu situaciju”, kazao je predsjednik Aprcović.

On je uručio vaučer za hranu, kao i vaučer za kupovinu odjeće za djecu porodici Ibraimi i na taj način babi i ocu troje maloljetne djece olakšao neki naredni period.

Predsjednik Aprcović je kazao da je primijećeno da djeca idu u vrtić i školu uredni i čisti, da se ulaže maksimalan trud da budu opremljeni, ali i da moraju da uče i napreduju kako bi im život bio lakši nego što je ocu i babi.

“Gledaćemo kroz programe koje imamo namjeru da pravimo, da djeca koja su u stanju socijalne potrebe imaju normalne uslove za život. Sva djeca imaju pravo na iste uslove za rast i razvoj i da ne treba dozvoliti da oskudijevaju u bilo čemu”, zaključio je Aprcović.

8 KOMENTARI

 1. Ovo je politika..daj im stan kakvi vauceri….pozovi i radio kotor na ovakve promocije….vidim pitanje ruševine Fjorda ste ostavili za iduce godinu….

 2. Sto je seljacino, nisi to do sad znao ni vidio a? Dje si do sad bio da im das? A i losa vam je igra, ne koristi jadnu djecu za tvoje poene, strasni politicaru

  • A ko kaže uglednom advokatu i političaru samozvani “kotoraninu”
   cukunu i mandrilu, srami se i dođi malo pod funještru da te zalije pisarola.
   Dođi malo među đetiće, da ukrstimo
   poglede u Troju ili Perper Crnogorski .

  • Ljuljaš li se od zavisti Kotoraninu?
   Uči od Željka,
   kako se upravlja gradom svjetske kulturne baštine.
   Samo naprijed Željko, takvog Kotor odavno treba !
   Jovo uskoči i Ti u sjedlo, mamuzama po sapima i istjerajte sve vještice i
   brbljaroše a devijantne procesuirajte !

  • Nanjeckaj kruva na udice Mikeli i
   mumaj skupa sa cipolima .
   Mogo bi i śćap počet koristiti.
   Ne za ribanje, nego kao treću nogu.
   Mulac ti se smije.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]