Aprcović zadovoljan dinamikom rekonstrukcije i sanacije hotelsko-zdravstvenog kompleksa „Vrmac“ na Prčanju

4

 

Predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović obišao je danas hotelsko-zdravstveni kompleks „Vrmac“ na Prčanju, čija je rekonstrukcija i adaptacija u toku.

Biće to hotel sa 4 zvjezdice sa preko 160 smještajnih jedinica, a investitor, kredibilna kompanija Mišković uložiće deset miliona eura u njegovu adaptaciju.

Ovaj budući ekskluzivni hotel će zadržati dio zdravstvenih kapaciteta, koji će upotpuniti ukupnu ponudu.

Na gradilištu se radovi odvijaju po planu i dogovorenom dinamikom.

Predsjednik kotorske opštine je izrazio zadovoljstvo postignutim i naglasio da se radi o jednom od najljepših hotelskih kompleksa u zalivu.

Posebno je značajno, kazao je Aprcović, što će u ovom objektu biti zaposleno preko 250 radnika, a koliko je stvarno urađeno do sada, najbolje će vidjeće tek kada kada se završe radovi na fasadi.

Objašnjavajući dosadašnju realizaciju na rekonstrukciji i sanaciji objekta, izvršni direktor “Kroling-a” Saša Saveljić je saopštio da se radovi obavljaju kako je i planirano, od zatvaranja gipsarskih radova u donjem objektu pa do tapetarskih i monterskih radova na namještaju u gornjem objektu. Poručena je kompletna oprema za kuhinju i restorane, radi se na instalaciji bazenske tehnike, a radovi na fasadi će biti završeni u narednih mjesec dana.

Saveljić je potvrdio da će rekonstruisani hotelsko-zdravstveni kompleks „Vrmac“ biti otvoren, kako je i planirano, već u maju ove godine.

4 KOMENTARI

  1. Evo teme..restauracija gradskog sata….rade bez zastitne mreze..kamenje pada ljudi bjeze a inspekcuje nidje

  2. …Ona poznata famelja-neimara iz Donjije Martinića-Šabova kruga..sa obala rijeke Zete?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.