Austrijska delegacija kod Marije Ćatović

1
sa prijema

Gradonačelnica Kotora Marija Ćatović primila je predstavnike austrijskog grada Inzbruka.

Prijemu je prisustvovala gradonačelnica grada Inzbruka Kristin Opic-Plorer sa saradnicima i ambasador Austrije u Crnoj Gori Johan Frolih.

Gradonačelnica Ćatović je upoznala goste sa bogatim istorijskim i kulturnim nasljeđem Kotora, te razvojem turističkih kapaciteta.

Ona je kazala da će proširenje i konkretizovanje saradnje sa gradom Inzbrukom donijeti opštini Kotor dodatni napredak na svim poljima.

Zahvaljujući na prijemu, gradonačelnica Inzbruka je kazala da je vidljiv je izuzetan turistički potencijal grada Kotora i njegova uspješna valorizacija.

Ona se posebno interesovala za rad lokalne uprave, a jedno do pitanja bilo je i razvoj kulturnog i sportskog života u opštini.

Ćatovićeva je saopštila da opština Kotor posebnu pažnju poklanja razvoju kulture i sporta, što dokazuju mnogobrojni visokokvalitetni kulturni događaji i uspjesi sportskih klubova iz Kotora.

Na kraju susreta zaključeno je da će se ustanovljena saradnja nastaviti i da je potrebno konkretizovati projekte u oblastima kulture i turizma.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]