Auto-kolone širom Crne Gore: Otpor fašizmu i zdravstvenom genocidu

5

Auto-kolone u znak otpora prema fašizmu i zdravstvenom genocidu krenule su danas širom Crne Gore. Između ostalog, patriotske kolone prošle su ulicama Podgorice, Nikšića, Cetinja…

Grupa građana ranije je pozvala sve Crnogorce da u 18 sati u svim gradovima započnu auto-kolone, kako bi poslali niz poruka.

“Naše nebo, naša zemlja, naš jezik, naši ljudi”, naveli u pozivu uz poruku: “Stop progonu slobodnih ljudi!”

Učesnici nose crnogorske državne i komitske zastave, zapaljene su baklje…

“U znak otpora fašizmu! Stop zdravstvenom genocidu”

foto: CdM

5 KOMENTARI

 1. E AKO JE OVO ŠIROM CRNE GORE…:”PODGORICA-NIKŠIĆ-CETINJE…”NEBILO CRNE GORE DO UJUTRO…?! A “IZVINITE A OPROSTITE”ĐVAM JE “OSTATAK-DVOTREĆINSKA CRNA GORA-IZVAN “JUNAC KIJE” GRADOVA OD PLANINA PA DO MORA-DA SE VOZE U “KAROCE”-PROPALE VLASTI-NA POTONJIM IZBOIMA-“3O.KOLOVOZA -RUMETINA”- 2O2O GODINE?

 2. Dosta hmje više lažavine.
  Bravo!
  Čuvajte se ,nosite masku mladosti.
  Njihivoga je zaista više preko svake mjere.
  Litijaši pa lažovi.

 3. U POPISU SSTANOVNIŠTVA IZ 2O11 GODINE-NAŠAO SAM PODATKE DA JEU CRNOJGORI POPOPISU-BILO-SKORO 45% CRNOGORACA?”..A DA -SAMO- 36% CRNOGORACA GOVORI MATERNJIM CROGORSKIM JEZIKOM?!..MEENE ZANIMA DA LI OVA RAZLIKA OD 9%-KOJIMA MATERNJI CRNOGORSKI JEZIK-NIJE CRNOGORSKI-IMAJU LI PRAVO DA SE ODAZOVU OVOM POZIVU…”NAŠE NEBO-NAŠA ZEMLJA-NAŠ JEZIK…”?

  • Treba Jole Tebi pod funještru protrubiti malo na maternjem. Dosta si Ti Nas uzbunjivao i slao pozive za ratišta, apsio i u tamnice
   meća.
   Ćut ćeš, a i slušati Crnogorski maternji jezik
   koji je kako vele upućeni, Vik ukrà!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]