Automobilista Szasz Laszlo (HR) imao najbolje vrijeme na današnjem treningu

0

 

Automobilista Szasz Laszlo iz Hrvatske imao je najbolje vrijeme na današnjem treningu Međunarodne brdske auto trke Kotor-Trojica.

Laszlo je u Grupi D ostvario rezultat  2:14, 367. U grupi CN Nakić Damir (HR)je ostvario rezultat u vremenu 2:24, 712, dok je u grupi E1 najbolji bio Pereković Domagoj (HR) sa vremenom od 2:20,813. Ante Alduk (HR) u grupi A ostvario je najbolje vrijeme 2:35,583, dok su domaći takmičari za klubsko prvensto Crne Gore ostvarili sljedeće rezultate : u grupi N Dražen Radulović 2:30,977, Aldin Ćorović u grupi D postigao vrijeme 2:22,308, Mirko Vujačić u grupi A 2:40,289. Luka Špadijer u grupi CN 2:24, 784 i Dejan Bulatović automobilista  AMSK,,Blažo Smiljanić” u grupi E1 ostvario je 2:28,254.

Vozače u nedjelju 27. maja u Kotoru čekaju dvije vožnje, čiji se rezultati boduju za prvenstvo FIA Centralno evropske zone, Hrvatske i Crne Gore.

Podsjećamo da je u 10:45 sati svečano otvaranje MBAT Kotor Trojica 2018. u organizaciji AMSK “Blažo Smiljanić”.

Staza se zatvara u 8.30 sati, a prva trka će početi u 11 sati, dok će se druga održati pola sata nakon prve vožnje.

Ovogodišnju trku podržala je Opština Kotor, dok su ministarstva sporta i saobraćaja dala dozvole za održavanje trke i zatvarnje staze za redovan saobraćaj 26. i 27. maja.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].