Balota na čelu Odbora LP Rožaje: Svi zaboravili svoje Rožaje

0
Balota

Liberalna partija Rožaja izabrala je novi Opštinski odbor i predsjednika.

Na čelu LP Rožaje biće Munever Balota, dosadašnji predsjednik, koji je jednoglasno izabran od strane delegata Konvencije.

Izbornoj konvenciji je prisustvovalo 60 delegata dok je u Odbor LP Rožaja izabrano 30 novih članova.

Balota je kazao da će LP u Rožajama i u narednom periodu nastaviti da pomaže građanima u rješavanju ekonomskih i socijalnih problema koji muče sve ljude u Rožajama.

On je rekao da Liberalna partija mora biti okosnica nove vlasti u Rožajama i snažno prisutna u Skupštini Opštine i da je to jedini način da se mijenjanju stvari u atmosferi okoštale vlasti koja godinama stvara probleme građanima a ne rješava ih.

Generalni sekretar Esad Šainović pozdravio je skup u ime rukovodstva LP i otvorio diskusiju sa građanima o problemima Rožaja.

Oni su ocijenili da su nezapošljenost, odlazak mladih i partijsko zapošljavanje najveći izazov koji se moraju riješiti u narednom periodu.

Svi političari koji odu iz Rožaja i sa sjevera, odmah zaborave na svoj grad i njegov napredak, jedini poslanik koji se zalaže za sjever u Skupštini jeste poslanik LP Andrija Popović, zaključak je diskusije.

Izbornu Konvenciju pozdravili su i potpredsjednik LP Zravko Šoć i portparol Ammar Borančić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]