Bećirović: Ženu za koju je potpredsjednik Abazović “samo Šiptar” Bratićeva zadužila za svu djecu Crne Gore

1

”Lajkovala besprizorne komentare i psovke na sopstvenoj FB stranici”

”O djeci u vrtićima i osnovnim školama odlučuje novoizabrana pomoćnica ministarke Bratić, Slavica Ilinčić. Gospođa koja će voditi resor od 68.000 osnovaca i preko 20.000 predškolaca, sebe na društvenim mrežama prezentuje kroz NATO zastavu koja je u plamenu, kroz vrijeđanje zastitnika ljudskih prava i pripadnika LGBT populacije i još mnogo toga, uključujući “lajkovanje”, a time i saglasnost sa bukvalno besprizornim komentarima i psovkama na sopstvenoj FB stranici. Samo jedan u moru je onaj za potpredsjednika Abazovića: “Rekoh davno, samo je Šiptar”, te nebrojene druge besprizornosti koje, pristojnosti radi, ne možemo staviti u saopštenju, ali se mogu naći na njenoj FB stranici i kruže mrežama”, poručio je član Predsjedništva SD Nermin Bećirović.

 

On je dodao da osoba sa takvim svjetonazorima i takvom retorikom ne bi trebalo da ima dodira sa djecom, a ne da bude zadužena za gotovo svu djecu Crne Gore.

”Da li će “građanske” partije vlasti dozvoliti da ovakav “kadar” bude zadužen za 90 000 djece? Da li će NVO dozvoliti da ovakav kadar kreira obrazovnu politiku? Ako da, ovo je zaista totalno posrnuće ove države iz koga nema povratka” zaključio je Bećirović.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]