Biljana Ćetković: Bez visoke politike na lokalnom nivou

3

Biljana Ćetković

Biljana Ćetković

U Kotoru je izabrano Predsjedništvo opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore.

Za predsjednicu je izabrana Biljana Ćetković na čiji prijedlog je za potpredsjednika OO Pozitivne izabran Krsto Ćuković, a za članove Ranko Proroković i Svetlana Franović.

Ćetkovićeva je za Skala radio kazala da se na loklanom nivou ne treba baviti visokim političkim temama već onim koje se tiču razvoja kotorske opštine i boljeg standarda njenih stanovnika.

Ova partija će se zalagati za poštovanje prava pomoraca, svih potpisanih i usvojenih konvencija kako bi pomorci u Kotoru imali status koji im pripada, kazala je Ćetkovićeva.

Takođe je, prema njenim riječima potrebno zaštititi grad od dalje devastacije prostora, posebno naše obale, jer u Pozitivnoj smatraju da je  rađeno protiv pravila ICOMOS-a.

Ćetkovićeva je kao primjer navela zalaganje odbornika Pozitivne Ranka Prorokovića u slučaju Slavijanske čitaonice u Dobroti i njegovom insistiranju da se ona kao spomenik kulture zaštiti od devastacije.

Tako ćemo raditi i dalje i zalagati se za očuvanje kulturno istorijskog nasljeđa Kotora, poručila je Biljana Ćetković, predsjednica Pozitivne u Kotoru.

3 KOMENTARI

  1. “…za poštovanje prava pomoraca, svih potpisanih i usvojenih konvencija kako bi pomorci u Kotoru imali status koji im pripada,..” – ko, kada, dje i sto ste o ovome do sada progovorili? vi – niko, nidje i nista!!! ali, ako imate namjeru – izvolite, krenite i glasujte se… pa da vidim da li cu da vas zaokruziti ili ne!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]