Biraju se najbolji sportski kolektivi, sportisti i sportski radnici Kotora

0
sa prošlogodišnje dodjele

Mirko Vičević

Mirko Vičević

Feštu od sporta, tradicionalni izbor najboljeg sportiste godine u organizaciji  Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti, najavljuje za Skala radio Mirko Vičević, savjetnik za sport u opštini Kotor.

Sekretarijat svake godine organizuje izbor i nagrađuje najuspješnijeg sportistu, najbolji sportski kolektiv, najuspješnijeg sportskog radnika i najperspektivnijeg mladog sportistu grada Kotora.

Izbor će, kazao je Vičević i ove godine obaviti Komisija za sport opštine Kotor i Sekcija sportskih novinara opštine Kotor na osnovu prijedloga od pojedinaca, društvenih organizacija, NVO, kao i svih sportskih kolektiva koji u anketi i informaciji upućenoj od strane Sekretarijata dostavljaju svoje prijedloge i mišljenja, kandiduju svoje i ostale članove.

Izbor za 2014. godinu, po pomenutim kategorijama je obaveza više jer, kako je Vičević kazao sa ponosom konstatujemo i ponavljamo da je Kotor najsportskiji grad u Crnoj Gori.

Izbori i svečanost najboljih u sportu će se obaviti 29. decembra u 19 sati u palati Bizanti.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].