Blagdan sv. Benedikta – zaštitnik Evrope

5

 

Povodom blagdana sv. Benedikta – zaštitnika Evrope u srijedu 11. jula biće svečana sv. Misa na otoku sv. Jurja u Perastu.

Za vrijeme Mise pjevanje će predvoditi zbor sv. Mateja iz Dobrote.

Brod za otok sv. Jurja polazi sa peraške rive u 18 sati, obavješetnje iz kotorskog Biskupskog ordinarijata.

5 KOMENTARI

 1. Ja mislim da Sv.Benedikt, čast mu i slava, nije dovoljno, kao zaštitnik Europe, zaštitio Europu, pa bi ga obavezno trebalo zamijeniti nekim drugim svetim zaštitnikom.

  • …naći zamjenika svetoga Benedikta-kao iđe u Jevropi…u našoj maleckoj domovini…kojoj je Gospod bog dariva..da joj ,brezmalo,svaki malo višlji pulitičar ..može “po svemu zamijeniti”-svetoga Benedikta…viva vero montenegro ?
   Bog te sačuva naša jedina domovino Jevropo -gladi i rata,i crnogorskije višljije pulitičara…?

  • Ja mislim da bi Biskupija trebala povesti malo više računa o tome ko se kupa i kako se kupa, na istom “SVETOM OTOKU” u Perastu. Sramota da se turisti kupaju “goli”
   Pare, pare i samo pare.
   I Sveti Benedikt, slava mu i čast, bi se odrekao takvih Bezbožnika!
   Ja bi se zamislio, da sam na nečijem mjestu!
   Ajte veliki “Vjernici” odma me napadnite, sa izgovorom “vremena se mjenjaju”
   Na moju sreću, Gospod BOG, je za svakoga isti, pa bio on PAPA ili obični ČOVJEK!

   • …na Šuranj..sa svetoga Ilije-došla brez brageša…pa evo bogu mi-ti, “ka da ti je stigla sa Kapria”…u rekame-oliti dobrotsku čipku? Da oćeš više začepiti- sine Leperice sa Šuranja-potomče “Gulaš homo novus-metar i žilet”…

    • Ja da sam na tvome mjestu zabrinuo bi se za prijatelja (ljuta) đe je i kako je. Zajedno ste odradili one momke “Jolanda” pa izgleda da ti je prijatelju prkno dobro stradalo.Iskaži svoju dobrotu, uzmi taj vazelin, posjeti ga i utrljaj mu tu mast i biće sve i redu.
     Bogami, ti sa obzirom na godine dobro podnosiš te “pendreke.”
     Svaka ti čast, Ćićolona je za tebe nula.
     Primjetno je jedino to kada te sretnem, da ti je raspo između nogu malo širi i da se “lepi Jole” non stop ćešeš po guzici.
     PROLAZI!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].