Blagdan Svi sveti i Dan mrtvih

2
Gradsko groblje u Kotoru

Iz kotorskog Biskupskog ordinarijata obavještavaju o bogosluženju povodom blagdana Svih svetih i Danu mrtvih.

U utorak 1. novembra na blagdan Svih Svetih, na katoličkom gradskom groblju sv. Mihovila biće svečana sv. Misa, procesija i blagoslov groblja u 15 sati i 30 minuta.

U srijedu 2. novembra na Dan Mrtvih, na Škaljarskom seoskom groblju sv. Misa i blagoslov groblja u 6 sati ujutro.

Poslijepodne na katoličkom gradskom groblju sv. Mihovila sv. Misa, procesija i blagoslov groblja su u 15 sati i 30 minuta.

Mjesno groblje u Škaljarima

2 KOMENTARI

  1. ..svijet kotorski nastaje i počiva na Škaljarsko gracko groblje-jer,sva ostala groblja od Veriga do Veriga-nemaju tu privilegiju-i ako su po historijskom i vjerskom značaju..zericu postarija-značajnija…Dakle-naša prošlost svezana je za našu budućnost-jer nas budućnost uči-batalite se prošlosti-osobito one od 1941 i 1989-od kojih danas-i ,to veoma, solidno-živimo….? E bo…

    • Ti, graCki ne možeš žbatulu svezat ni ta dva Dana, pa evo jutros da ti kažem da žbaljaš kad kažeš ,,zericu, batalite “, jer tako ne zbori ,,svijet kotorski” .

      Lijepo ti je Skala napomenula kada bi trebalo da zapališ svijeće onima koje voliš i kad nisu više tu i svaka priča ti je suvišna.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]