Bokeljska mornarica 809 – Podružnica Kotor se izvinila Skala radiju i susjedima

4
prizemlje u kome se izvode radovi

Nakon objavljenog teksta na sajtu Skala radija 10. jula ove godine pod nazivom “Vibracije hilti bušilice, još jedan turistički sadržaj u starom gradu”, e-mailom nam se obratila Bokeljska mornarica 809 – Podružnica Kotor, koji u cjelosti prenosimo:

U vezi radova u prostorijama Bokeljske mornarice na Pjaci od kina i buke koja je tokom izvođenja radova ometala vaš program, ali i mir naših susjeda, želimo svima vama da uputimo izvinjenje, jer, bez obzira na dozvolu za izvođenje radova koju smo dobili od Opštine koja je uključivala i upotrebu bušilice od 10 do 12 sati u toku tri dana, trebali smo da, sve vas, naše susjede, unapred obavijestimo o toj odluci kako bi mogli tome da prilagodite svoj rad.

Zbog ovog propusta još jednom se izvinjavamo i želimo svima ugodne praznike.

U potpisu je predsjednik Upravnog odbora Aleksandar Dender.

4 KOMENTARI

  1. Sve cestitke Bokeljskoj mornarici za ucesce na vojnoj paradi u Zagrebu, uprilicenoj o 20-obljetnici provodjenja akcije Oluja!

    • Svi učesnici parade, svi koji slave Oluju trebalo bi da se boje za sreću svog naraštaja, jer je gorko slaviti na tuđoj nesreći

    • ja sam hrvat po djedu koji je doso u Kotor kao mladic.
      Mene je danas stid sto sam hrvat kad gledam onu bruku od slavljenja sramote i nepravde nad neduznim civilima iz Krajine

  2. Kulturno izvinjenje-nekulturnog promidžbenika-susjeda iz sujedovog sujedstva…? Umesto ugodnih praznika-sretan vam najveći Dan u historiji naše domovine Crne Gore13.srpnja.1941 godine! A ne manji na isti taj dan iz 1878 godine-kada je naša Domovina bila oslobođena od okupatora-tuđinaca čije perije “l e p r š a”-u mimohodu iznad Gavnih vrata od grada u potnji “četvrt vijeka….njihovog zastiđa…?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]