Bokeški Forum: Krivca naći i kazniti, pod hitno !

2
Bokeški forum

Pojava naftne mrlje na potezu od Porto Montenegra do Palme u Tivtu još jedan je u nizu ekoloških incidenata koji je zadesio tivatski zaliv.

I na našu žalost nije ni prvi, a sigurno ni posljednji u nizu incidenata koji nam se dešava.

Ono što je najgore u čitavom ovom događaju je što će imati isti epilog kao i svi dosadašnji. Vodiće se pod onim poznatim: počinilac nije poznat ! U vremenu u kojem živimo, u kojem je takve stvari vrlo lako otkriti za nas iz “Bokeškog Foruma” ovakav epilog nije prihvatljiv.

Sekretarijat za zaštitu životne sredine i ostali nadležni organi ne rade svoj posao kako treba. Očekujemo da se povodom ovog incidenta oglasi i Zeleni tim.

Jer, ukoliko je ekološka katastrofa to kad neki kućni ljubimac obavi nuždu na prostoru “grada u gradu”, i čitava lokalna uprava se sjati da kukom i motikom kazni “vinovnika” onda je i u ovom slučaju potrebno preduzeti odgovarajuće mjere.

Tivat i Tivćani, sa ili bez inopartnera žive od turizma, a ovo je sve samo ne dobra reklama pred skorašnju sezonu, kaže se u saopštenju Bokeškog foruma dostavljenog Skala radiju.

2 KOMENTARI

  1. Brao.Ma kada će ovi Banovi prestat surgavat umore naftu,fekalije,ulje?!Kada će prestat nakaradnom muzikom uznemiravat stare preostale porodice i mir kapetanskih kuća?!Kada će im neko zabraniti davno zabranjene motore koji zagađuju vazduh kao sav saobraćaj ukupno u zalivu.Kada,će lučka radit svoj posao.Kada će inspektor uzeti lapis u ruke i po evropskim standardima zabranit rad.Sad,ili kada mu produže koncesioni ugovor.Hoće li pitat mjestane Kamenara i Lepetana.Hoće li još što kupit,srušit.Ima li kogođ gaća da to pokrene,alate čakamo vas…

    • A sto cekas? Mrdni ti bastaduru tvojom pozadinom! Nacrtaj se tamo “Banovima” junacino! Oces rec da je ovo o cemu Forum pise nebitno? Stvarno si genijalan!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].