Boženina komedija

4
Božena Jelušić

piše: Željko Vukmirović

Ona zna. Poslanica tzv. građanskog pokreta URA Božena Jelušić nekada je slovila za kritičara bespravne gradnje. A i one nekontrolisane i gramzive koja je umnogome odredila današnji izgled Budve. Bilo nekad.

Danas, poslanica Jelušić samo daje svoj prilog u najboljoj tradiciji Demokrata, Demokratskog fronta i GP URA o tome kako je za sve kriva bivša vlast. A i odlučna je da procjeni, sa sasvim izvjesnim omalovažavanjem i optužbama, kako upad na zakupljeno imanje jednog svjetski viđenog investitora baš i nije dovoljan razlog za pokretanje arbitraže u Londonu.

Jer, ona zna.

Čak, gospođa Božena je odlučila da se promoviše u pravnog tumača, pa cijelu priču finišira prozivkom o nelegalnoj gradnji. Plus, tvrdnja da se investitor “koristi najrazličitijim sredstvima samo da ostvari profit”. Tek tako. Jer, ona zna.

Naročito kada svi znaju kako je Božena Jelušić bila aktivna učesnica dešavanja dovođenja na vlast prosrpskih stranaka. Dok je budvanski kamiondžija Bato Carević i uzdanica DF-a “samo” postao i najbukvalniji otimač zemlje i samoprozvani korisnik postojećih resursa.

Tada, Božena nije procjenjivala legalnost niti omalovažavala, optuživala ili tvrdila bilo što u vezi “najrazličitijih sredstava samo da se ostvari profit”.

Poenta priče je što stranog investitora savršeno nije briga o licemerju sadašnjih političkih partija na vlasti. On razmišlja o svom ugledu, potrošenom novcu i daljim investicijama. Nikakav upad na imanje u koje je uložio pare i za koje ima validni ugovor zasigurno nije forma za tolerisanje.

I eto ti prečice do suda u Londonu. I štete po državu Crnu Goru. Baš kao što se to besprekorno čini od početka dolaska sadašnjih “oslobodilaca”.

A i Boženinog učešća u prozrenoj komediji kojoj – “vrijeme curi”.

To i ona zna…

aktuelno.me

4 KOMENTARI

 1. Bože Božena ima li Boga da ti šapne da si smiješna i veoma pročitana.
  Lični interes je tvoja ideologija.
  Dugo si glumatala i predstavljala se potpuno drugačijom.
  Prirodna,obrazovana i omiljena profesorica.
  Reći ću ti žali te bože.
  Danas si smiješna, najblaže rečeno.

 2. Profesorice dogovorite se sa sobom konačno, jer ste smiješni pred javnošću.
  Uskladite aršine.
  Sve vam manje vjeruju i oni koji su smatrali da ste realni,obrazovani i svoji.
  Šteta za Vas.
  Mnogo kasnite i na pogrešnoj ste strani.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]