Božićne čestitke gradonačelnika Kotora dr Aleksandra Stjepčevića i predsjednika SO Nikole Bukilice

2
Dr Aleksandar Stjepčević i Nikola Bukilica

Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti čestitajući Božić, gradonačećnik dr Aleksandar Stjepčević je poručio da ovaj veliki hrišćanski praznik bude za sve podsticaj na bliskost i zajedništvo, međusobno razumijevanje i toleranciju, ljubav prema ljudima i vjeru u bolje sjutra.

Želim vam da praznične dane provedete u dobrom zdravlju i raspoloženju, okruženi porodicom i prijateljima, nastavljujući tradiciju skladnog života i međusobnog poštovanja, koja se vjekovima njeguje na ovom prostoru.

Srećan Božić i Nova 2015. godina, navodi se u čestitki gradonačelnika Stjepčevića.

*  *  *

U Božićnoj čestitki pravoslavnim vjernicima, predsjednik Skupštine opštine Kotor Nikola Bukilica je naveo:

”Uvjeren sam da će i ove godine praznici Božića, kao simboli dobrote, radosti i nade, sve nas podstaknuti na dalje međusobno poštovanje, povjerenje, razumijevanje, kajanje i praštanje, pomirenje i solidarnost, te na ekumenski i međuvjerski dijalog u svakodnevnom životu, kako je to i vjekovima tradicija na ovim prostorima. Uz tradicionalni hrišćanski pozdrav Mir Božji Hristos se rodi, želim vam zdravlje, puno ljubavi i radosti i svako dobro u Novoj 2015. godini”, stoji u čestitki predsjednika Bukilice.

2 KOMENTARI

  1. I ove godine Predsjednici Opstine i Skupstine opstine Kotor su napravili protokolarni propust jer nijesu cestitali Bozic ni Mitropolitu crnogorsko-primorskom ni Biskupu kotorskom! Ovo se ponavlja vec godinama. Da li je u pitanju neznanje dva Predsjednika i njihovih protokola ili vjerovatnije politicka spekulacija i “snalazenje”?

  2. Fala vi ljudi – nije trebalo. Ne bacajte se u trošak ćestitkama.
    Sa nama se nije nita tajno dogovaralo pre praznike kao sa nekima. Jeli tako Aleksandre – jeste.
    Stoji u priopčenju Udruženja Trokoličara

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].