Božović odustao od polaganja vijenca u Budvi: Čekale ga crnogorske zastave i poruka da je lažima mjesto u kanalizaciji

7

Iako je bilo najavljeno da će ambasador Srbije Vladimir Božović danas položiti vijenac ispred zidina Starog grada i odati počast “oslobodiocima Budve i palim za slobodu u Prvom svjetskom ratu povodom oslobođenja Budve 8. novembra 1918.“, to se nije dogodilo.

Ministarsvo vanjskih poslova Crne Gore pozvalo je sinoć Božovića na razgovor i saopštilo stav da tu aktivnost smatraju kao grubo miješanje u unutrašnje stvari suverene države, istorijski falsifikat, i da shodno, tome tu aktivnost kao zemlja domaćin ne odobravaju i ocjenjuju je neprihvatljivom.

Zbog, kako je saopšteno iz Ambasade Srbije, dobrih odnosa, Božović je odustao od planirane aktivnosti. U međuvremenu, više građana i članova Komitskog pokreta protestovalo je zbog lažnih istorijskih činjenica, čekajući Božovića sa crnogorskim zastavama i porukom da je “lažima mjesto u kanalizaciji”.

Crnogorske patriote ne prihvataju da srbijanski ambasador položi vijenac na spomen ploču

7 KOMENTARI

  1. Neće nam Srbijanci i četnici kreirati sudbinu Crne Gore.
    Dalje od naše prave i istinite istorije i ideja antifašizma!

  2. Crnogorci na okup, zauzmite sve sporne kote i recite ne, pestokupljevini
    popovskoj, strane crkve i trabantima litijskim, tamo nekakvog svetosavlja!

    • ..A DANU BORA TI-iDELI UZ OVO “tamo nekakvog svetosavlja”-i onaj tele graf Mila Radovanova upućen Mitropoliji Crnogoko Primorskoj/senca SPC/ u povodu prerane smrti Ajatolaha Amfilohija-jednog od glavnih saradnika Mila Radovanova-koji je doprinio epohalnom osamostavljenju(kako piše u tele grafu!) Crne Gore i Boke Kotorske od Kufin do Debelog vašeg brijega oliti brda..1991 godine?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]