Brani se kuća po kuća u Bigovi

5
gori na sve strane

Maksim Mandić

audio: Maksim Mandić

Požar koji je juče izbio na području Bigove i dalje bijesni.

Vatra je ušla u selo i vatrogasci brane kuću po kuću, kazao je u najnovijem javljaju sa terena za Skala radio Maksim Mandić, komandir Službe zaštite i spašavanja Kotor.

Veoma je teška situacija, jer je sjeverni vjetar razbuktao vatru u čijem gašenju učestvuje, po riječima Mandića, osim kotorskih vatrogasaca i veliki broj privatnih preduzetnika sa svojim cistijernama, Kotorski vodovoda, pripadnici kotorske Komunalne policije, kao i mještani sa vatrogascima DVD Perasta i Službe zaštite Budve.

Vatra je poslije 13 sati prešla i na brdo iznad mjesta Bigovo i teško je staviti ga pod kontrolu, bez gašenja iz zraka, kazao je Mandić.

Zbog vjetra nije moguće koristiti kanadere.

5 KOMENTARI

  1. Zna se ko užgava ,ima tri grupe,prva je Piromani,osobe udrene u glavu ,zakon im ne može ništa malo u Dobrotu i pušte ih doma,druga grupa je vlasnici placeva koji poslije gašenja požara izlaze na terene sa geometrima,a treća grupa simpatizeri i glasači DF dražinog fronta sa njihovim političkim motom ,kakva je država dabogda izgorela,i tu izreku realizuju ovih dana.

  2. …pokušajte gasiti iz vazduha-možda će biti efikasnije..? Đe su nam “Kanaderi”?…Ko njih prodade- znali se? Kad viđu neke “vrapce” male -da na Pod Goricom slijeću-i požare gase, dođe mi da zalelečem..kad viđu onog “starca” FAPa iz šezdesetih godina pasanoga vijeka-đe se promeće po Kakaricoj gori-ka da šmrka-a ne gasi požar…? I jedan “savjet”-da, svakodnevno kad gasite požare-računajte na vjetar-koji na uru popodne(13::00 časova)-mijenja smjer puganja-puga s’mora na kopno… Bigovski zaliv ladi-hladi-a Grabovac pali?

    • Sjale ovu bud…… kreaturu iz Prčnja koji se sprda sa časnim ljudima,vatrogascima i dobrovoljcima isključi iz diskusije.Nakaradan deb..,nije dostojan komentara.Makni tu ostarijelu vojnu špi.. jer je prećerao.Ovi časni momci da su za uzor ovim oklebešenim šetačima i mlatimudima…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]