Branko Nedović izabran za predsjednika OO SDP-a Kotor

1
Branko Nedović

Dosadašnji vršilac dužnosti predsjednika OO SDP-a Kotor Branko Nedović jednoglasno je izabran za predsjednika Opštinskog odbora na sinoć održanoj sjednici u Kotoru.

Za sekretara je izabran Zoran Pajović.

Na sjednici Opštinskog odbora SDP-a je izabrano i Predsjedništvo OO koje čini 15 članova.

Članovi po funkciji su Nedović i Pajović.

1 KOMENTAR

  1. Na mlađega svijet ostaje? Inače-da nije tako-svijet bi propa ka glijeto iza pasa…? Prešednik-stimani privrednik-a sekretar privredno privatizovani činbenik-brat od ujaka-verziranog u “privatizacione fondove”-što se izravno očitava na razvoj “male privrede”-srednjih i malih poduzeća uspješno “privatizovano opelješenih”-u “poljoprivrednoj zoni”-Škaljari-na poljani đe se negda sijao rumetin(kukuruz)-na “livade Lipovčeve”? A danas “uzor/n/ana ledina” “kočija-čezaremonta”-HOMO NOVUSA? O trošku neznavenog demosa senca cratis-evo bo… više od kvarta od vijeka?! Zato svima-dobronamjerno šljeglih na “s a n k a m a” na “privatizacione ledine”-SREĆAN DANAŠNJI D A N 11.sječeeee.knezova 1989/2016 godine u ruralgradu Kotoru-kada su nam oburdali u Titogradu našu domovinu-u današnjoj ulici “Čerga be…beee…kice”?! Uz pesmicu “čoban tera ovčice-lakoj lane diri diri danu te de polagačko ….”-nekadašnji “socijalistički”gologuzovići-a danaske “okusane sojilademokrate”?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]