Branko Nedović: O mogućim prijevremenim izborima u Kotoru u SDP-u nije bilo razgovora

2
Branko Nedović

Branko Nedović

Nakon najave Socijaldemokratske partije Crne Gore da neće podržati aktuelnu Vladu, što znači da se ova partija seli u opoziciju, da li isti scenario možemo očekivati i u Kotoru , što bi značilo prijevremene lokalne izbore, Skala radio pitao je Branka Nedovića, predsjednika Opštinskog odbora SDP i potpredsjednika opštine Kotor.

Na ovu temu nije bilo razgovora do sada, ni na Opštinskom odboru ni na nivou rukovodstva partije, odgovorio je Nedović.
Na naše pitanje da li Opštinski odbor samostalno odlučuje o koalicijama, on je kazao da o koalicijama  odlučuje Opštinski odbor, ali  mora da traži  saglasnost vrha partije za svaku koalicionu saradnju i za svaki koalicioni aranžman.
Na ovu temu još nema definitivnog odgovora a o svemu, dodao je Nedović, između dva kongresa odlučuje Glavni odbor partije.
Kada se na najvišem organu partije donesu stavovi oko aktuelne situacije onda će se, shodno njima odlučivati i na nižim nivoima.
Nedovića smo pitali kakva je saradnja u ovom trenutku sa koalicionimm partnerima u kotorskoj opštini, našto je odgovorio da je dosadašnji odnos korektan.
Poštuju se odredbe koalicionog sporazuma u funkcionisanju vlasti, uz manja i povremena neslaganja nema većih i značajnijih  sukobljavanja, zaključio je Nedović.

2 KOMENTARI

  1. Čudna neka “kotorska događanja-naroda” se preklapaju u osvitu “januarske trinaeste/13/ zore” istoga dana različitih godina? Pa danas se u Kotoru Slave KARIKE(“lanci”)-dan iz 1207 godine(u vrijeme okupacije Nemanjića)-prenosa relikvija Svetoga Tripuna iz Carigrada u Kotor-zajedničko,kulturno,civilizacijsko,hrišćansko ishodište i nasleđe Kotora! Po kojem je na isti dan 1989 godine-a vođeni i prevođeni “žedni preo vode”-ronci:”zajedništvom,kulturom,civilizacijom….osvanula nova “civilizacijska i demokracka nenasilna vlast”( u doba okupacije Miloševića-kasapina sa Dedinja i grobara TITOVE JUGOSLAVIJE!)-koja i dan danas “ĆETA-ka PAPRATINA”? Poštujući koalicione osobene sporazume-ne zarad demokracko civlizacijskih ishodišta nego zarad osobenih gu…uz manja i povremena neslaganja(oko plijena-narodnije muka ?)….koja traju u kontinuitetu- zericu više od kvarta njihovoga sramotnoga “civilizaciskog vijeka”-vijeka uspona ,poskakivanja sa kavala na asinusa? O trošku neznavenije-Pučana…! Kako zapisa Vladika Rade:” SVAK JE ROĐEN DA PO JEDNOM UMRE,ČAST I BRUKA ŽIVE DO VIJEKA…”! Bože mi oprosti ka ova vaša”povremena neslaganja”-oko tuđe imovine-muke…tako zvane “sporazumne PLJAČKE” ? E booo…? Ako su “pregovarači vješti u duetu” sa našim Specijalnim snagama naše domovine(tužiocima?)-SENCA DRŽAVE?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]