Bratić smijenila direktoricu Jelenu Ljoljić a ne zna ni ime kotorske Muzičke škole

13

prof. Jelena Ljoljić, direktorica kotorske Muzičke škole

Vesna Bratić, ministarka sa zadatkom nastavlja da smjenjuje direktore crnogorskih škola. Danas je poštar stigao na vrata prestižne JU škole za osnovno i srednje muzičko obrazovanje“ Vida Matjan“ Kotor.

Ministarka i njen nesposobni aparat ne mogu ni ime škole da potrefe pa u rješenju o razurješenju piše JU škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje „Vido Matjan“ Kotor.
Jasno je da ministarka pojma nema ni ko je Vida Matjan, za koga misli da je Vido. Mada je to njoj sasvim svejedno. Pokazala je to brzopoteznim postavljanjem vd direktora u svim školama do sada čiji je osnovni preduslov bio bezrezervno služenje četničkoj ideologiji.

Iz obrazloženja razrešenja uspješne direktorice Jelene Ljoljić jasno je da je smjena nezakonita i da dorektorica nije prekršila ni Statut škole a ni učinila bilo kakvu povredu radne obaveze.

To je uradila ministarka i njen aparat formiran za sa ciljem da se obezglavi obrazovni sistem Crne Gore.

Portal Radio Skala je pozvao direktoricu Ljoljić koja je potvrdila da je dobila rješenje o razrješenju. Ona nije željela da se oglasi u ovom trenutku, saopštavajući da će se to svakako učiniti kada se utici slegnu. Kazala je samo da će svoja prava ostvarivati zakonskim putem i da neće dozvoliti da njeno ime i častan rad neko blati i podmeće joj neistine.

Bratić je, kako saznaje portal Radio Skala, postavila za VD direktora nastavnika u ovoj školi Mihaila Lazarevića.

13 KOMENTARI

 1. Smenjen Je i Veljko Botica ! Novi vd.je Ratko Petrovic, najveći neradnik u školi,a isto takav je i prof.Sramno!

  • Najgori profesor u skoli.A radi maturske radove i naplacuje ucenicima.To je uslov da polozis maturski.Do sad je naplacivao 80 e a sad ce 150.

 2. Smenjen Je i Veljko Božića,direktor srednje Pomorske škole.Doveden je Ratko Petrovic, najveći neradni i nikakav prof.!Zamislite kuda ovo vodi!Propasti!

  • O Eupi..do NA TE TVOJE “JUNAC ČKE crno..jado GORE”-EPITETE”..TI OD JNAC ČKOGA STRHA NEPOTPISA SE KRŠTENIM IMENOM?..MORA DA ITO “JUNAC ŠTVO I ČOJSTVO-POLOVINU ISPEKA NA KONAVLE I DUBROVNIK?A ONU DRUGU POLOVINU POTEG NA BABE- DVIJE PO MAMI I TATI?!!!

 3. Znam Jelenu površno, ali dovoljno da sam je doživjela kao kulturnu, obrazovanu mladu osobu.
  Bratićka je ispod svakog nivoa i najnižeg komentara u svakom smislu, te vjerujem da će Jelena biti vraćena na rabotu, ako ima pravice.
  Idu izbori i sigurni pad ove razularene družine.
  Bilo je, u međuvremenu nedoličnih direktora naše muzičke škole i nadam se, da se tako nešto više neće ponoviti.

  • Daosine, sta ti znas o obrazovanju i vaspitanju…
   “Svadjati se sa budalom je isto kao i valjati se sa svinjom u blatu.Poslije izvjesnog vremena shvatis da to svinji odgovara.”

 4. A što žena četnik znanego ovo i ovako pa ni to kako treba.
  Jelena samo po zakonu i do kraja za svoja prava.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.