Brđaninu diploma najelitnije policijske akademije u SAD-u

4
Zoran Brđanin

Zoran Brđanin

Zoran Brđanin

Rukovodilac ispostave policije Kotor Zoran Brđanin početkom juna je diplomirao na Nacionalnoj akademiji Federalnog istražnog biroa u SAD.

Povodom uspješno okončanog programa nacionalne akademije  u Virdžiniji, pripadnicima policija, službi bezbijedenosti i vojske iz 48 američkih država i dvadeset četvorici prippadnika policije i službi bezbijednosti iz inostransva, diplome je uručio Robert Miler, direktor FBI-a.

“Ovo je bila kruna mog višemjesečnog psihofizičkog izazova i stručnog usavršavanja koje sam uspješno završio”, kazao je Brđanin za Skala radio.

Nacinalna FBI akademija je širom svijeta prepoznata kao jedinstven i najelitiniji policijski program iz oblasti liderstva, rukovođenja i naprednih istražnih tehnika, koji ima priliku da pohađa manje od jednog procenta policijskih službenika iz SAD, kao i manji broj policajaca iz inostranstva.

Upavo je to kao i činjenica da se učešće u ovom programu obezbijeđuje isključivo na osnovu poziva, predstavljalo posebnu čast za Brđanina, ali i za policiju Crne Gore.

Ovo je jedan od konkretnih primjera saradnje i pružanja podrške kroz obuku između uprave policije sa jedne strane i institucija SAD, FBI i ambasade SAD u Podgorici sa druge, zaključio je Brđanin.

4 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]