Briv Construction uplatio 20.000 eura na račun NKT i donacija za JZU “Vaso Ćuković“ u Risnu

0

 

Čelnici firme Briv Construction, su nakon razgovora sa predsjednikom opštine Kotor Željkom Aprcovićem, danas uplatili 20.000 eura na zajednički račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Briv Construction je izvršio i donaciju JZU Specijalnoj bolnici “Vaso Ćuković“ u Risnu, u smislu nabavke potrebne opreme.

OSTALE DONACIJE:

Kompanija CRBC, izvođač radova na prvoj dionici auto-puta, crnogorskom ambasadoru u Pekingu Darku Pajoviću je uručila donaciju Crnoj Gori od 20.000 zaštitnih maski u borbi protiv koronavirusa.

Komora javnih izvršitelja donirala je 3.000 eura kao podršku fondu Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti Vlade Crne Gore, kako bi podržali napore državnih organa u borbi protiv ove zarazne bolesti.

UNIQA osiguranje je doniralo 10.000 eura Nacionalnom koordinacionom tima za borbu protiv zaraznih bolesti, u okviru zajednike inicijative svih subjekata na nivou tržišta osiguranja.

Prva Banka Crne Gore donirala je Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti 20.000 eura.

Funkcioneri i odbornici LP doniraće polovinu primanja za borbu protiv virusa, odlučeno je na današnjoj elektronskoj sjednici Predsjedništva Liberalne partije.

Sportske kladionice “Premier” uplatile su Nacionalnom koordinacionom tijelu (NKT) za zarazne bolesti i borbu protiv koronavirusa 10.000 eura.

Kompanija Hard Diskont Laković uplatila je na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti 100.000 eura, a Kliničko bolničkom centru Crne Gore 25.000 za kupovinu respiratora.

Kompanija Voli je donirala respirator Koordinacionom timu za zarazne bolesti Crne Gore u cilju pružanja podrške zdravstvenim institucijama, kao i 1.000 paketa za najugroženiji dio našeg stanovništva.

Crnogorska branša osiguranja je u skladu sa svojom politikom društvene odgovornosti, u saradnji sa Nacionalnim koordinacionim tijelom za borbu protiv zaraznih bolesti, donirala ukupno 85.000 eura i respirator crnogorskim zdravstvenim ustanovama, a koje će u ovom složenom društvenom trenutku, biti jasna podrška zdravstvenom sistemu Crne Gore u borbi protiv virusa COVID 19.

Grupa Lovćen donira novac za respirator Kliničkom centru.

Crnogorski Telekom donirao je 20.000 eura za borbu protiv koronavirusa.

Kompanija Master inženjering koja gradi podgorički “Master Quart” danas je dala svoj doprinos u pripremi preventivnih mjera od COVID-19. Pomoć se odnosi na finansijska sredstva u iznosu od 20.000 eura.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].