BRLOG Demokratski front: Izolovati Bečića po svaku cijenu!

2
Mandić i Danilović

Lideri Demokratskog fronta Predrag Bulatović, Nebojša Madojević i Andrija Mandić traže najefektniji način da uđu u “poželjno najprizemniji okršaj“ sa Demokratama i dnevnim novinama “Dan” uoči predsjedničkih izbora na proljeće naredne kalendarske godine. Cilj je, po cijenu sopstvene štete, ogaditi narodu i DAN i Demokrate, saznaje portal UJEDINJENJE u centrali DF-a.

Suštinski lider Demokratske narodne partije Predrag Bulatović tvrdi da niko iz DF-a nema šanse da osvoji 7 odsto na predsjedničkim izborima. Ovaj čuveni stručnjak za inženjering u biračkom tijelu sugerisao je kolegama da, nakon ankete po kojoj je Aleksa Bečić pet i po puta jači od Andrije Mandića, učine svaki mogući ustupak svima u parlamentarnoj opoziciji samo pod jednim uslovom – da lider Demokrata ne bude predsjednički kandidat udružene opozicije, to jest da bude izolovan.

Izvor portala UJEDINJENJE iz Nove podsjeća da je Bulatović poznat i kao stručnjak jedinstvene Demokratske partije socijalista za izborne krađe i idejni tvorac svih izbornih manipulacija jedinstvenog DPS-a čije se posledice i danas osjećaju. D’Ontov količnik je njegov izum iz 1996. kada je brutalno polupežao Narodnu slogu.

Zato je stari lisac Bulatović predložio da se u toj koaliciji ne dvoume čak i ako URA predloži nekoga za predsjedničkog kandidata, pod uslovom da je blizak toj partiji i da nije član rukovodstva.

Andrija Mandić je predložio uvođenje SNP-a i Gorana Danilovića u priču.

“On je na sastanku bio potpuno otvoren. Sugerisao je da DF ponudi pregovore cijeloj opoziciji sa ciljem da u prvom krugu za stolom, početkom septembra, budu i Demokrate. Onda bi DF SNP-u i Danilovićevom Demosu dao ponudu koja se ne odbija, kako bi učestvovali i u drugom krugu pregovora. Očekivano je da Demokrate napuste pregovore nakon prvog kruga, ali ih mi možemo sa Danilovićem i SNP-om izolovati. Važno je samo – uvući ih u priču“, tvrdi naš sagovornik i citira Mandićeve riječi sa sastanka:

“Ni SNP, ni ovaj policijski izdajnik od Danilovića, nemaju cenzus. Takvi su, kakvi su. Ali, moramo biti široke ruke. SNP-u ponuditi tri zagarantovana mandata sa naše liste, a Daniloviću dva ili jedan. U početku dva, a kada prođu predsjednički izbori jedan po principu – uzmi ili ostavi. I bolje da ostavi! Oni bi, zauzvrat, sada morali da prihvate našeg kandidata za predsjednika Crne Gore, nestranačkog kandidata, odmah nakon prvog kruga i da umjesto nas ratuju saopštenjima sa Demokratama. Time ćemo Danilovića uvući i u sukob sa Danom, a SNP osušiti jer će onda i oni izgubiti komunikaciju sa Nikolom Markovićem i Mladenom Milutinovićem!“

Predrag Bulatović je “izračunao“ da će, ukoliko Bečić bude “odrađen“ i ne izađe na predsjedničke izbore, obračun sa njim od aprila naredne godine biti “igra mačke i miša“.

“Treba samo da proigravamo sa frakcijom Duška Markovića u DPS-u. Kao što smo radili i do sada. Ja i Andrija nastavićemo da održavamo taj kontakt. Mali će biti neutralisan ako svu opoziciju budemo imali za saveznika protiv Bečića“, ustvrdio je Bulatović koji nije bio ozvučen na ovom sastanku.

2 KOMENTARI

  1. …”Izborni sistem “PredragPeđaBulatović-takozvani “PPB”e viva vero jednistveni DPS” evo brezmalo tridest ljeta-izvanredno FUNKCIONIŠE-u krađi glasova DrPiSveto-sve što nije za nebo SVEZANO..U NADI DA ĆE OVAJ PORTAL-DA MI OBJAVI…braneći sebe od sebe..nije lako biti i postojati-NIKOME PRIPADATI-BREZ SEBI..KOJIMA BASTA BITI ČOEK!!!
    Oglasite se LAKEJI kasapina i grobara sa Dedinja…?!

  2. …u Brlogu pozajmljenom u “prijatelja”..MOLIM LEPO,da se ne podrugujete sa Predragom Bulatovićem Peđom-kako ka bezimeni autor prezenta-sroči “čuveni stručnjak za inžinjering u biračkom telu”…?! Jer Peđa i jeste VRHUNSKI DOBROVOLJNO DOMOBRANSKI STRUČANJAK-ZA KRAĐU IZBORA”-JOŠ IZ VREMENA KAD JE JEDINSTVENI DrPiSveto ARAO biračkim telom “26.OKRUGOM SRBIJE-tader zvana crna gora”! Zbora nema-na toj “TEHNICI” i dan danas DrPiSveto..pobjeđuje-glat brez porblema-sa i brez konačnog obračuna-broja glasavo-po sistemu “PredragPeđaBulatović-PPB”…?!!!

    I NA ULTIMU OD ULTIME-JEDNO NAGRADNO PITANJE..za lakomislene glasače…sad:…”Što mislite-jel Peđa do pasa i dalje u DrPiSveto-ili od pasa do papaka…u ČDF”? Ne brinite laomislenici-đe je da je Peđa-se ne gubi lako-brez da se ZVEKNE…?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]