Brodići naše Mornarice na usluzi Kotoru

1
za potrebe lokalne uprave, luke i turizma

Mirza Krcić

Mirza Krcić

Na sastanku u Luci Kotor, kome su prosustvovali predstavnici Mornarice Crne Gore, Turističke organizacije, Opštine i Luke Kotor, dogovoreno je da se do 10. decembra uradi sporazum o saradnji na osnovu kojeg bi Turistička organizacija i Opština Kotor dobila na usluzi besplatno dva mala brodića Vojske Crne Gore za turističku namjenu.

Ovo je za Skala radio kazao Mirza Krcić, direktor kotorske Turističke organizacije.

Ova plovila izgledaju kao civilna, bijele su, a ne sive boje, to su mali brodići od 10 i 13 metara koji su korišćeni u reprezentativne svrhe, rekao je on.

Načelno je dogovoreno da se u luci Kotor obezbijedi vez za ova plovila kao i pilotaža i njihov prihvat, objasnio je Krcić.

Prelijepa brodica

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].