Čarobni prah radosti i vjere u dobro

0
OŠ “Savo Ilić”

Uprkos teškom periodu pandemije koji je iza nas, a možda i ispred nas, oboljelim nastavnicima i učenicima, mjerama opreza i strahu od nevidljive razorne opasnosti, učenici i nastavnici OŠ Narodni heroj Savo Ilić” iz Dobrote i ove godine su rasuli čarobni prah nadanja, vjerovanja i radosti školskim hodnicima.

Ovoga puta kao da je njihovim razigranim zlatnim osmjesima probuđena svaka skrivena nada i ljubav, a igrom i pjesmom protjeran strah, neizvjesnost i umor iz svakog kutka učionice.

Kad je zasjala prva ukrasna lampica na prozoru škole shvatili smo da ništa nije jače od unutrašnjeg žara dječijeg srca i predanosti nastavnika.

Radost, zajedništvo, kreativnost, entuzijazam – to je duh naše škole koji nikad ne posustaje

Upravo tim žarom i predanošću stvarana je razigrana plesna poruka učenika i nastavnika kao odgovor na “izazov” dobijen od učenika i nastavnika JU OŠ “Mirko Srzentić” iz Petrovca.

Zahvaljujemo učenicima i nastavnicima JU OŠ “Mirko Srzentić”, Petrovac na “izazovu” i ideji zbližavanja škola pjesmom i igrom.

Kolektiv JU OŠ „Narodni herj Savo Ilić“, Dobrota – Kotor

LINK – Plesni “Corona izazov” – JU OŠ “Narodni heroj Savo Ilić”, Dobrota – Kotor

https://youtu.be/V5lswt-jU9o

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].