Cdu: Druga godišnjica od osnivanja

5
Cdu

Crnogorska demokratska unija obilježava dvije godine od Osnivačke konvencije.

“Brijest i maslina” – Manifest crnogorskih demokrata, kao prvi tekst takve vrste u crnogorskoj politici, ostaje naša politička i ideološka osnova i poruka građanima naše Crne Gore.

Danas, kada slavimo drugu godišnjicu, želimo da potvrdimo naše temeljno i trajno opredjeljenje da gradimo crnogorsku denokratsku i građansku politiku, koja će potencirati potrebu za komunikacijom, saradnjom i savezništvom crnogorskih demokratskih i građanskih snaga.

Svi zajedno, kao partije, organizacije i pojedinci koji žele da čuvaju i unapređuju Crnu Goru, treba da učinimo sve što umijemo i možemo da bi se očuvali crnogorski nacionalni i državni interesi i unaprijedila politika građanske, demokratske i evropske Crne Gore, koja čuva i baštini vrijednosti i principe zajedničkog života i ravnopravnosti građana i naroda.

Crnogorska demokratska unija ostaje iskreno spremna i otvorena da se odazove na svaki poziv na saradnju i razgovor o zajedničkom djelovanju u susret oktobarskim parlamentarnim izborima. Sigurni smo da to važi i za mnoge pojedince, nevladine organizacije i udruženja koji dijele naše stavove, ideje i ciljeve.

Crnu Goru treba da mijenjaju oni koji je poštuju i vole.

5 KOMENTARI

  1. Sa Skale se čuje svuđe i oni prvi daju vijesti zato ne brini čiji je medijski prtomoter. Potok što je Skala dala od slušaoca i sliku i klip na sve televizije i u novine je bilo i tako puno toga. rade ljudi svoj posao i to je to.

  2. Bocunu, smeta ti mnogo Cdu. To što ti žvalaš su pizdarije a od njih nauči nešto. A ne moš kad si bocun-. Skala hvala što objavljujete sva politička mišljenja. Cdu su najbolja i naistinitija.

    • “Milojko”

      Daj života ti nareži na cd ta saopštenja Cdu…..posebno onoga Purka i iz Tivta onoga što se nije “skidao” sa Skale….da te doktore opšte prakse,daj te progonitelje sugradjana……samo da im se moze

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]