Cdu Herceg Novi: Vandalski i primitivni čin gospođe Aćimović

10
Nema ga više

Opštinski odbor Crnogorske demokratske unije u Herceg Novom najoštrije protestuje zbog uklanjanja tabli sa natpisom “Park nezavisnosti” u gradskom parku u Herceg Novom.

Osuđujemo neodgovorni čin i vandalski postupak gospođe Aćimović, predsjednice Opštine.

Nije nam poznato na osnovu koje odluke i sa kojim obrazloženjem gospođa Aćimović i njeni mentori imaju drskosti da naređuju uklanjanje tabli tako što će biti prešegani metalni stubovi na kojima su se table nalazile.

Takav postupak najbolje govori o skučenom i ksenofobičnom prostoru u kojem obitava politička pamet i ideološka ostrašćenost osobe koja je pukim sticajem okolnosti i voljom lokalnih moćnika dospjela na odgovorno mjesto predsjednice Opštine.

Očekujemo da se o ovakvom postupku oglasi neko iz vladajuće koalicije u Herceg Novom.

Herceg Novi je Crna Gora. Gospođa Aćimović i njeni mogu da šegaju koliko god hoće, ali to nikad neće izmijeniti.

10 KOMENTARI

 1. CDU?… Pretenciozan akronim jedne marginalne
  strančice u osnutku. Finansirani od DrPS-a, da pokupe
  glasove onih “zalutalih ovčica”, kojima je
  Gospodara “preko glave”, a neodlučni su dati
  glas DeFu i Demosu.
  Svjesni da ne mogu proći ni desetinu cenzusa,
  prišipetljiće se predizborno ovizima što slavodobitno
  grlenišu da “izlaze samostalno”.
  Jedno poslaničko mjesto je zagarantovano.
  Zaželio se uvaženi gospodin Vlahović skupštinske klupe.

 2. Skala Radio nema pravo da proglašava skidanaje tabli, vandalskim i primitivnim činom u svom naslovu. Nije vaše da ocjenjujete i kvalificirate neke poteze lokalnih vlasti. Vi možete izvjestiti o događaju, a ovakvim naslovom se stavljate uz misšljenje CDU, a vi nsite organ neke stranke ili partije, nego javni servis svih građana.I onih koji misle drukčije.

  • Kada pišete komentar morate nešto i da znate. Neznanje je, moglo bi se reći car zla svakojega.
   Skala radio nije proglašavao skidanje table. Skala je prenijela autentično saopštenje i ništa više. To je profesionalno i tako se radi.
   Skala radio je privatni medij a ne javni servis. Pogriješili ste kao u svemu u ovom komentaru. Informišite se prvo pa onda osuđujte. Ako se umijete informisati?

 3. Ljudi…sto se zakona tice table su mogle da ostanu…ove je performans Izbora da zadrzi pro srpske glasache…i tacka…i pozdrav iz Novog:)

 4. CDU je interesna grupa frustriranih i otpisanih “političara”, protagonist antisrpske politike i srbofobije, koja primitivno provocira Mitropoliju Crnogorsko primorsku i Srbe u Herceg Novom.

 5. Nezavisnist nepostoji.! – Svi na planeti Zemlji zavise edno od drudih, (ne samo ljudski rod vec ukljucujuci biljni i zivotinjski svet.)
  Postoji sam “nezavisno misljenje svake osobe” koje se smatra “nroprostiva greska” u totalirarnog drustvu gde svi pevaju istu odu i klicu vladajucem vodji, dok ne dosdje sledeci….Mesija koji ce doneti “novu nezavisnost”….

 6. Prije svega dali je bila donešena odluka Opštine o postavljanju te table. Odnosno, kojom i čijom odlukom je postavljena ta tabla.

  Kao građani, mislimo da je bila donešena pozitvna odluka o postavljanu.

  A potom možemo, ocjenjivat razloge da se skine.

 7. Pitanje za CDU:
  Da li je postavljanje table uradjenu u skladu sa zakonom,tj.da li je prošlo zakonsku proceduru?
  Naravno da nije.
  Zašto se vrši zamjena teza?
  Table se uklanjaju zbog toga što su “osvanule na volšeban” način 21.maja 2016 bez ikakve zakonske procedure.
  Što se samih tabli tiče,postavljene su da bi provocirale Novljane koji su se većinski izjasnili protiv nezavisnosti Crne Gore na sumnjivom referendumu 2006.
  Novljani,kao mirni Bokelji su prihvatili rezultate onakvog referenduma ali nekome je i to malo već hoće da ih disciplinuje i to bez zakonskog pokrića.

 8. “Nije nam poznato na osnovu koje odluke i sa kojim obrazloženjem gospođa Aćimović i njeni mentori imaju drskosti da naređuju uklanjanje tabli tako što će biti prešegani metalni stubovi na kojima su se table nalazile.”

  Nije nam poznato kojom odlukom je taj Park dobio ime “Park Nezavisnosti”?
  Srećom, jedna dobra brusilica te ilegalne table začas otfikari (prešega).

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]