Cdu izlazi na izbore u Tivtu

0
Foto Cdu

Danas je u Tivtu održana  sjednica Predsjedništva i Glavnog odbora Crnogorske demokratske unije.

Glavni odbor Cdu se saglasio sa predlogom Predsjedništva da Cdu na predstojećim lokalnim izborima u Tivtu nastupi zajedno sa strankom Pozitivna Crna Gora.

Neven Staničić, potpredsjednik Cdu i kandidat za predsjednika Opštine, na press konferenciji koju je održao tokom trajanja sjednice, je potvrdio da su predstavnici Cdu proteklih dana razgovarali o saradnji i široj koaliciji sa HGI, Socijaldemokratama i LP-om, ali da do dogovora nije došlo. Sve procjene govore da bi takva koalicija osvojila do deset odborničkih mjesta i da bi bila značajni politički subjekt u tivatskom parlamentu.

Cdu ostaje i dalje otvorena za dogovor, do konačne predaje izborne liste, čime želimo da potvrdimo našu spremnost za saradnju sa pojedincima, udruženjima i strankama koje dijele ista ili slična uvjerenja i stavove u vezi problema i razvojnih potencijala Tivta.

Na sjednici su razmatrana i aktuelna politička dešavanja u Crnoj Gori, kao i novonastala situacija u Herceg Novom. Potvrđeno je temeljno stanovište Cdu da su našoj zemlji potrebne promjene i reforme koje će jačati crnogorske demokratske institucije i kapacitete i očuvati njeno evropsko i atlansko usmjerenje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].